Kako napraviti da se kosa pod šeširom ne электризовались?

Svakako, ni za koga nije tajna da odstupa od frizure u različitim smjerovima brkovi su sposobni ne samo da će uništiti našu kosu, ali i na naše raspoloženje. To se događa zbog trenja kose o odjeću. Pod šeširom kosu i akumuliraju u sebe pozitivno nabijene čestice koje se međusobno ne privlače. Dakle, cijeli zimske sezone smo suočeni s problemom.

Naravno, mi se ne sviđa to statički elektricitet na našoj glavi, tako da smo, kršeći zakone fizike, namjeravam nositi s time.

Danas ćemo vam reći, da vam pomoći da biste dobili osloboditi od ovaj problem.

•Prije svega, morat ćete promijeniti svoj venera. Odaberite četkom od prirodnih materijala kao što su drvo i эбонит. A evo o plastične venera vas u periodu dok nosite kapu, potrebno je zaboraviti.

•Ne kupujte sebi pokrivala za glavu od umjetnih materijala, jer oni će samo pomoći da se akumuliraju u kosi električne energije. Bolje će biti da se zaustavi svoj izbor na вязаных vunene kape. A ako vani nije jako hladno, može se nositi šal od prirodnih materijala ili kapa.

•Po mogućnosti zaštititi kosu od vrućeg zraka. U hladno sezone svoje kose vrlo nelagodno. Ne koristite fen za kosu, ako je vaša kosa već su nanijeli sredstvo термозащиты. Osim toga, kosa će biti bolje досушивать pri hladnom zraku.

•Nakon što ste u potpunosti высушили kosu, i prije polaganja treba koristiti suhi šampon. U ovom proizvodu obično sadrži veliku količinu mjehurića zraka, tako da i oni će biti u redu odvojiti glavu jedni od drugih, i tada trenje će biti manje.

•Nakon što ste došli sa ulice, skinite sa sebe rukavice, ne diraj odmah kosu, jer ova štetnih navika će samo doprinijeti navijanjem vaše kose. To se događa zbog činjenice da je na rukama već postoji statički elektricitet.

•Ako je vaša kosa jako электризуются, koristite tijekom dana термальную vodu, lagani sprej za sjaj ili sprej za lako češljanje kose.

Statički elektricitet najbolje skupljaju oštećene kose, tako da treba voditi računa o zdravlju svoje kose. U svom arsenalu bi trebali biti prisutni u sljedećih sredstava:

•Kvalitetnu hidrataciju, koji će moći osigurati maske, u sastav kojih ulaze biljne ekstrakte, aminokiseline, alge i prirodnih ulja. Će biti dovoljno primijeniti samo jednom tjedno.

•Nakon svakog pranja treba koristiti klima-uređaj, kako bi пригладить волосяную kožicu, čime će se povećati sposobnost kose da zadrži vlagu.

•Za dugu kosu treba koristiti несмываемый njega. To mogu biti sprejevi i kreme koje olakšavaju češljanje kose, ne утяжеляют ih i sprečavaju gubitak vlage, dajući kosi dodatni sjaj.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: