Kako napraviti curly kovrče na kosi — najbolji načini

Šarmantan, prirodne kovrče – san za sve djevojke. Koliko je samo tehnike ne koriste pripadnica slabijeg spola, žele dati svoju sliku jednostavnost i трогательности.

Ah, što ponekad želim nositi omiljenu haljinu, kompletnu sliku кокетливыми kovrče, a mogućnosti trči u salon – ne. Tako i putovanje na posao, stavljanjem kosu u očajan snop. Da li se обладательницей bujne кудрей moguć je samo na velikim državnim praznicima, a prepuštaju se lijepe polaganja svaki dan – ne позволительная luksuz?

Sve tajne od razigranih кудряшек kod kuće smo započeli otkriti da vam je upravo sada. Pa pročitajte i uzeti na znanje.

5 načina da se kovrčavu ljubavi kuće

Кудряшки — ne samo «sick» dio ženskog identiteta, ali i to je stvarni polaganje sadašnje vrijeme. Opcija od razigranih arabeska puno: i malo спиральки, kao Shakira, i graciozan velike kovrče u najboljim tradicijama Hollywooda. Ispada da ponovi nešto slično kod sebe na glavi ne samo da nije teško, ali i apsolutno je dostupan.

Kovrčava kosa uz pomoć утюжка

Odnedavno, kao instrument, kao što su glačalo, postoje u kozmetičkoj «arsenalu» gotovo svake dame. Na prvi pogled izgleda primitivno, ali ovaj je udoban i funkcionalan uređaj, kao ništa drugo, doći u ruci u stvaranju arabeska.

Dakle, prva stvar, dobro operite i osušite kosu. Dalje, pospite ih sprej koji štiti od toplinskog utjecaja. Dalje, dajte утюжок «spremnost» zagrijavanje do maksimalne temperature i početi raditi.

Opcija 1

Ovaj način je pogodan za vlasnike kose bilo koje duljine. Sve što vam je potrebno – to sam утюжок i nekoliko minuta vremena.

Podijelite kosu na 3-5 vlasi. Malo намотайте rotor s mjesta gdje treba početi uvijati i dođite утюжок dolje. Isto učinite sa svake vlasi. Dobiveni spiralne kovrče lagano razdvojite prste i pospite lakom.

Opcija 2

Mali pramen «grab» na instrument kod korijena. Pažljivo spustiti утюжок dolje, pomicanjem ga na 180 stupnjeva. Кудряшки učvrstite lakom.

Opcija 3

Ova opcija je dobra za stvaranje «небрежных» ljubavi.

Tanki pramen kose, ugradite жгутиком i šetnja po cijeloj dužini vrućim željezom. Nakon, učvrstite rezultat lakom.

Kovrče pomoću плойки

Da biste dobili željeni rezultat u obliku šarmantan кудрей pomoću плойки, potrebno je:

— oprati kosu i dok su vlažne, nanesite gel ili пенку za pričvršćivanje;

— podijelite kosu u nekoliko «sekcija», «ekstra» zaključaj заколкой ili невидимками;

— iskoristite lopatica плойки vrh jednog od budućih ljubavi i накрутить: «od lica do korijena;

— u osnovi rasta kose odgoditi плойку na 15-20 sekundi, nakon čega je lagano «osloboditi» kose;

— dovršiti postupak s drugim dijelom kose, dobiveni кучеряшки pospite stezaljkom za kosu.

Kovrče pomoću uvijači

To je, možda, jedan od najsigurnijih mogućnosti željezo, u našoj izradi. Stvaranje кудрей dakle nije samo dovoljno «proračun» opciju, ali i potpuno je bezopasna za strukturu kose. Ali ovdje morati malo posla.

Na čiste i подсушенные kosa utječemo пенку ili sprej za fiksiranje. Mali pramen prevariti na uvijači za kosu od vrhova do korijena. Nakon sušenja kose uvijači mogu pažljivo skinite.

Kovrče pomoću косичек

Banalna, ali godinama dokazani način dobivanja male, ali elastična кучеряшек – pletenice, заплетенные na noć. Заплетите noću određeni broj косичек: što je veći njihov broj biti i manji promjer – kako кучерявей i пышней će postati vaša frizura.

Kovrče pomoću kemijske željeza

Ako ste se odlučili temeljito promijeniti imidž u korist кучерявой frizure – kemijska perms potpuno će vas spasiti od dnevne manipulacije s kosom. Naravno, vi ste dugo zaboraviti плойках i drugih «премудростях», ali moraju biti spremni na to da će neki oštećenja vaše kose ipak će nastati.

Nemojte ni pokušati napraviti takvu frizuru kod kuće, posljedice takvog eksperimenta mogu biti vrlo tužna.

A perms događa ovako:

Velike kovrče. Takva perms predviđa korištenje uvijači velikog promjera, rezultat i «спиральки» idu odlično.

Реверсная perms. Ova opcija željeza sugerira promjena elastična malih кудряшек u veće kovrče.

Прикорневая perms. Frizer lagano завивает za kosu razlog za davanje frizuru volumena.

Spiralni perms. Perms se događa na obodu kose. Pri tome kovrče podsjećaju na sajlu ili štap vadičep.

Scatter perms. Подкручивания se vrši samo «поместно». Tamo gdje vi odredite.

Koliko su kovrče?

Kovrče kao vadičep. Očito je da takve kovrče su slični po svom obliku spirale ili vadičep. Slične кудряшки može učiniti što je uz pomoć uvijači, tako i плойки.

Cik-cak kovrče. Takve kovrče lako «probudit» iskorištavanjem glačala s posebnom tuš tropska kiša. Samo par minuta – i spremni ste za izlazak «ljudi».

Спиралевидные kovrče. Ovdje esencijalnim će uvijači za kosu. O načinu njihove primjene smo spomenuli gore.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: