Kako nanijeti šljokice na noktima?

Savršena manikura – znak stilski i negovana žena. Opcija lijepa manikura tu je puno, najviše živopisan i moderan je dizajn za nokte sa šljokicama ili šljokicama. Šljokice prikladni su kao i na dugim noktima, tako i kratke. Rezultat je u potpunosti zavisi od mašte i kreativnosti, kao i od nekih sredstava i alata.

Treba imati na umu da je manikura sa šljokicama nije prikladan svim odjeću, pa ovom trenutku potrebno je unaprijed isplanirati i pripremiti sve što je potrebno. Izbor глиттеров dovoljno veliki, da ih je moguće pokriti sve ногтевую tanjur, tako i kombinirati u slikama. Za to koriste mnogo različitih блестков, raznobojnih lakova i posebne alate.

Manikura sa šljokicama se može učiniti i bez specijalnih alata, što je najvažnije imati lak-temelj da глиттер ne обсыпались, i maštu.

Kako odabrati šljokice za nokte?

Veliki izbor блестков za nokte predstavljen u različitim bojama, dimenzijama i razlikuje tehniku crtanja. Блески može se kupiti zajedno sa lakom ili odvojeno, u suhom obliku. Глиттеры dolaze u mnogo različitih veličina i oblika, na primjer, biti u obliku zvijezde, srca ili s holografskom pozlaćivanje.

Prilikom izrade noktiju pomoću suhih блестков, nužno je potrebno da se gornji sloj nokta pokriti transparentnim lakom. Tako šljokice ne осыпаться.

Kako se pripremiti za nokte sprej za sjaj

Za nail dizajn izgledao savršeno, nokte treba se dobro pripremiti:

1. Spustite ruke u kade s travnatom отваром, morske soli ili eteričnim uljima.

2. Treba ukloniti kožicu i nanesite hidratantnu kremu.

3. Višak kože treba pažljivo ukloniti маникюрными щипчиками ili škarama.

4. Pomoću пилочки ногтям daju željeni oblik.

5. Prvi sloj nastale na noktima, mora biti lakom-osnova. On je čak pokriti cijelu površinu ploče.

6. Šljokice i alate za njihovu primjenu treba smjestiti «na dohvat ruke».

7. Višak блестков vrhnjem kićanka tek nakon što se lak osuši.

Glavna stvar je da ne samo ukrasiti šljokicama nokte, ali i odabrati ih na svoju sliku, kao i napraviti kvalitetne manikura.

Mogućnosti primjene блесток na noktima

Načina za stvaranje dekor s pomoću блесток puno, sve zavisi od mašte i određene prakse. «Moderan» dovodi temeljne mogućnosti primjene блесток na noktima.

Opcija # 1. Nakon sastavljenog manikura pokriti nokte lakom sa šljokicama ili mješovitim suhe šljokice u kombinaciji s običnim lakom.

Opcija # 2. Prvo nokte prekriven prozirnim lakom, a zatim pomoću posebne щеточки встряхивают šljokice preko nokta sa svježim lakom. Važno je ne dodirivati noktima. Nakon toga na nokat se nanosi ponovno sloj laka za učvršćivanje блесток.

Opcija broj 3. Više kreativnosti i uredan način. Prvo na nokte se nanosi lak-osnovu i daju joj da se osuši. Zatim na tragu zamislio sliku naslikao tankom četkom ili čačkalica, koje je potrebno izostaviti u prozirni lak ili ljepilo. Nakon toga su linije nacrtane, щеточку umočen u suhe šljokice i встряхивают iznad nokta. Drugi блески (izvan linije slike) treba pomesti. Ne zaboravite nanositi tako šljokice moraju zasebno na svaki nokat, a стряхивать šljokice nužno trebati nad svježim linije.

Opcija # 4. Za početak nokte pokrivaju u boji ili prozirnim lakom, a zatim se spušta u posudu sa šljokicama. Nokti se može izostaviti u potpunosti ili samo savjete, drugi šljokice стряхивают četkom.

Opcija broj 5. Prvi sloj – lak-osnova. Zatim uz pomoć čačkalice, дотса, igle ili igle, смоченных u vodi, velike šljokice se nanosi na nokat sa svježim lakom. Nakon što se lak osuši, potrebno je pokriti nokte slojem prozirnog laka. Ova opcija dekor savršen za nokte kvadratnog oblika.

Nekoliko savjeta za upotrebu блесток na noktima

1. Nakon nanošenja na noktima suhu блестков, većih ili manjih, obavezno treba pustiti da se osuši lak, a zatim nanesite novi sloj. Tako šljokice dobro uporište na ногтевой tanjur.

2. Šljokice se primjenjuje na sve nokte – prirodni ili nadzemni. Što je najvažnije u tom procesu kreativnost, želja i mala praksa.

3. Šljokice na noktima preporučuje se nanositi ravnomjerno, ako samo slučajnosti i asimetrija nije koncipiran po dizajnu.

4. Skinuti šljokice s noktiju možete uz pomoć diska od vate, смоченного u tekućinu za skidanje laka, kojem nokat zamotan.

5. Šljokice treba nanositi na nokte njegovanim s маникюром.

6. Uspjeh dizajn sa šljokicama je u praksi. Budite spremni na to da prvo nešto ne dobiti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: