Kako kuhati ruža vode u kući?

Kako kuhati ruža vode u kući?

Pink voda za mnoge žene je sastavni česte svakodnevnu njegu svoje kože lica.

Na taj aromatično sredstvo žene operite već nekoliko stotina godina. Tradicionalno ruža vode se sastoji od latica ruže s pomoću procesa destilacije vodenom parom. Po istom receptu priprema i attar.

Ova tehnika je nastala u Bugarskoj i Iran, koji se danas uvoze kvalitetne ruža vode u ostale zemlje svijeta.

Od ove vode ima mnogo prednosti, jer je pogodan za sve tipove kože.

Ugodna i mirisna pink voda savršeno čisti kožu, osim toga, ona regulira rad lojnih žlijezda, a i sužava pore. Osim toga, rose je voda savršeno vlaži kožu i štiti je od preranog starenja i pojave bora. Također ružičaste voda se može koristiti u liječenju kožnih bolesti i opekotina.

Kako kuhati ruža vode u kući?

Pink voda u kući

Danas smo ознакомим vas s nekoliko kućnim receptima za pravljenje ružine.

Kako kuhati ruža vode u kući?

Recept broj 1

Za izradu ružine za ovaj recept vam je potrebno: pupoljci ruža u broju četiri-šest komada, voda destilirana – dvije čaše, staklo стерилизованная tara, kao i термостойкую posudi s poklopcem. U slučaju da ste ruže kupili u cvjećarnici, morate ih najprije temeljito isperite kako bi ih očistili od kemikalija koje, možda, ovi cvjetovi su obradili.

Latice ruže trebaju čvrsto omotane u pripremljenu термостойкую posudu i prelijte ih dvije šalice kipuće vode. Nakon toga posudu treba poklopiti i ostaviti oko pola sata, dok su oni kul. Nakon što je ružičasta voda će biti spreman, treba samo onda procijediti i sipati preko banaka. Kuhana vama pink voda uvijek mora biti u hladnjaku.

Recept broj 2

Za ovaj recept potrebno vam je: destilirana voda, свежесорванные pupoljci ruža, sterilizirane staklene posude, kao i cakline jela.

Latice treba pripremiti i staviti na dno emajlirane posude u tankom sloju. Zatim treba dodati destilirane vode točno toliko, da latice malo pokrije. Dalje posudu staviti na vodenu kupelj i propada u roku od sat vremena ili više, kako bi papirići поблекли.

U ovoj fazi na površini vode možete vidjeti attar. Nakon toga skinite tekućina s parnom kupelji, ohladi i procijediti ga, pažljivo отживая latice.

Kuha kod kuće, vaša pink voda uvijek mora biti u hladnjaku od tjedan do deset dana. Ako vam je potrebno spremiti na duže vrijeme, dodajte u nju žlica alkohola. Na taj način alkohol će u ulozi konzervans. U tom slučaju rok trajanja ružine trajati i do mjesec dana.

Kako kuhati ruža vode u kući?

A haljina roza vodu kuće sami, možete biti sigurni da je to ekološki proizvod, da u njemu nije sadržan nema kemijskih dodataka, a to znači da je vaša pink uvođenje potpuno siguran za vašu kožu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: