Kako je nositi i kombinirati odjeću

Pravila nošenja odjećeU današnjem modnom svijetu postoje određene opšte prihvaćena pravila nošenje odjeće, ali od svakog pravila postoje izuzeci, i namjerno krše pravila, može se dobiti zadivljujući učinak. Štoviše, suvremena moda potiče druželjubivost cijene, izražavanja i veoma bogatu maštu.

Dakle, smatra se da ne bi trebale nositi stvari koje se ne uklapaju vam dobi. Stvarno treba odustati od takvih stvari, ako u njima ćete se osjećati neugodno i vezan. Međutim, ako u ovoj odjeći osjećate se ugodno, ne treba se bojali za nju nositi.

što kombinirati odjeću foto

I još jedno pravilo nošenja odjeće: na poslovni sastanak ne može nositi hlače. Međutim, elegantan nogavica odijelo će vas čak i više moderan i moderno, nego strogi юбочный odijelo, naravno samo ako to nije sastanak na diplomatsku razinu. Više informacija o odabiru poslovnog kostima pročitajte ovdje.

Kako ispravno kombinirati odjeću i pribor

što kombinirati odjeću i obuću foto jak-sochetat-odejdu-4

Također, za sekularne etiketa u dijelu pravila nošenja odjeće za žene, smatra se da je pribor (torba, remen, šal i tako dalje) odabrani ton cipele u nizu. Ali za suvremenih pogleda na modu — tri stvari iste boje kvari pogled, što ga je dosadno, a suprotstavljene stvari mogu začiniti, ukrasiti i privući pažnju čak i do same neutralna odjeći i izgledu. Međutim, treba imati na umu da ne bi trebalo biti više od 3-4 kontrastne boje na haljini. Mnogo različitih živih boja je loš ton.

što kombinirati odjeću među sobom vidi na slici

Nakit također, mora odgovarati stilu, jer jedan mali detalj može uljepšati, tako i pokvariti dojam o izgledu. Teški, masivni nakit ni u kom slučaju ne treba odijevati prema утонченному romantičnu haljina.

Što kombinirati odjeću i obuću? Uzeti, da su lakirane cipele nose u proljeće, a замшевая cipele — u jesen i zimi. Međutim, sjajne lakirane cipele će izgledati odlično s vunena odjeća, a divokoza mekih tonova savršeno lagane ljetne платьями. Ali jedno važno pravilo nije otkazan — obuća mora uvijek biti čist, čista i prikladna u određenoj situaciji.

jak-sochetat-odejdu-5

Još jedno pravilo nošenja odjeće — gornja odjeća (kaput, kaput) bi trebao biti duži od haljine ili suknje. Međutim, ako silueta kaputi i haljine odgovara, ovaj outfit je sasvim prihvatljivo.

Također se smatra da je boja pantyhose može biti ili tjelesnih ozljeda, ili se uklapaju u tonu cipela. Ali, to nije čudo policama trgovina obiluju različitim bojama i nijansama različitih pribora, uključujući i hulahopke danas se može odabrati bilo koje boje i živopisne detalje će pružiti wc originalnost (npr. crvene hulahopke u kombinaciji s plavom suknju će biti prilično dobro kombinirati), samo ako se ide na razgovor u ured sa strogi dress kodom.

kako ispravno kombinirati odjeću

Između ostalog, bijele hlače ne nose zimi, kao i drugu svijetlu odjeću. Ali to pravilo obično se poštuje samo djelomično. I istina, za zimu mi sakrili bijele lakirane cipele, torbe i trenerke, ali bijele traperice će savršeno izgledati cijelu godinu, pogotovo u kombinaciji sa svijetlim шерстяными свитерами.

ovo je slika ilustrira kako ispravno kombinirati odjeću

Ali napisati nešto završiti sve gore navedeno, podsjetimo, navodi se u poznatom афоризме — «što je najvažnije, da odijelo sjedio». I uostalom, nije slučajno nastala poslovica: «Susret na odjeću..»

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: