Kako je lijepo vezati kosu

Jedan od najpopularnijih načina slaganja duge kose postoji jednostavan i univerzalan rep. Možete to učiniti strogim ili razigran i svijetle s lukom, elastičnim i vrpcama.

Za rep je lijepa, kosa moraju biti čisti. Na kosu je potrebno nanijeti sredstvo za slaganje, koja nisu međusobno povezuje, i dobar češalj. Da se kosa струились na leđima, da ih se može ispraviti posebnim утюжком ili pincetu ugradite medalju. Na primjer, rep za poslovni sastanak ili druge ozbiljne aktivnosti čine bez mnogo dekorativnih elemenata. Kosa sakupljaju na tjemenu i fiksne tankom gumicom, a zatim обматывают joj pramenom kose. Frizuru popraviti boje, kosa na glavi приглаживают glatko i bez pogrešaka.

Za svečane prigode, možete rep ukrasiti saten listova trakama. Desni omotan vrpcom nekoliko puta, zamršen luk, zatim fiksne male igle. Također trake omotan oko glave i odvode na glavu, tamo napraviti konjski rep, od kojih заплетают malu косичку i вплетают u njega ostatak trake.

Dobar dodatak za frizuru postati maramicu. Treba izabrati pod boju očiju, kose, odjeće. Kosa расчесывают i повязывают maramicu kao pasijans. To je izgleda elegantno, a frizuru i ne zahtijeva posebne vještine. Kosa pod maramicu puhati dolje u rep ili se može ostaviti da leže slobodno. Rupčić koriste i umjesto guma. Tako, kosa ugovora u paketu, a oko вращают nekoliko puta s maramom, povezana lukom ili jednostavan čvor i расправляют kraju. Može se koristiti rubac kao oštrica. Kada уместном odabiru boja takav element frizure, on će naglasiti zasićenje i nijansa kose.

Lijepo zasvirati duge kose mogu, ne koristeći ukrasnim elementima. Kako napraviti običan konjski rep za kosu? Treba češalj kose, a zatim ih podijeliti na zatiljku (od baze vrata) na dva dijela i zasvirati jednostavan čvor. Kat je potrebno učiniti još jedan čvor (okomito na prethodni). Oba čvora vezati nekoliko potpeticama i učvrstite lakom za polaganje. gel S gelom ili укладочного voska može пригладить kosu ili распушить vrhovi koji viri.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: