Kako je lijepo staviti make-up nokte

Njegovanim rukama uvijek bili hallmark je bilo žene i djevojke. Kako bi vaš manikura je izgledao kao sa slike, potrebno je znati nekoliko pravila za njegu noktiju i o tome kako je lijepo slikati svoje neven odabranom bojom. Modni trendovi nude mogućnosti bojom u dva ili više boja, nanošenje slika i uzoraka, akrilni premazi, koji drže do mjesec dana. O svim detaljima.

Kako je lijepo i pravilno bojenje noktiju

Neobičan manikura

Načina da zaradite manikura sami toliko puno da ih je nemoguće nabrojati sve – nužno bilo упустишь. Međutim, pravila treninga ruku na postupak i nanošenje laka isti. Prije početka samog procesa pokrivenost nokta lakom, pobrinite se da je prošao sve pripremne korake i rezultat nanošenje laka imate postaje savršena manikura, koji se može usporediti samo s салонными postupcima manikuru.

Prije nego što otvorite kutiju s lakom u boji, potrebno je uklonite stari premaz, dati oblik, poravnajte ploču, ukloniti kožicu i na kraju nužno obraditi kožu oko hranjivim uljima:

 • Za skidanje starih premaza pokušajte odabrati kvalitetne sredstva bez sadržaja aceton.
 • Oblik noktiju učvršćeni pomoću пилочки. Svatko za sebe određuje što je izgled ovog alata je više prikladan za korištenje kod kuće.
 • Za izravnavanje na svim površine također se koristi pila. Više zgodan način je aparat za manikuru s posebnom tuš tropska kiša, koja se za nekoliko minuta će pločicu idealno ravnu, bez oštećenja.
 • Повесу očistiti treba vrlo pažljivo uz pomoć kliješta ili posebnim trimerom, koji često ulazi u pedikerski skup.
 • Nositi kožu trebate uljima biljnog porekla (абрикосовое, bademovo, maslinovo) ili posebnim kremama.

Kako nježno nanesite lak

Prva stvar koju valja napomenuti – prije nanošenja bilo koje vrste laka potrebno je da pokrije ногтевую tanjur transparentan osnova, to se posebno odnosi na manikuru za dijete. To ne samo da štedi vaše neven od štetnih utjecaja pokrivenost, ali će mu ostati puno duže, a da pri tome ne скалываться. Da još jednom ne misle kako točno staviti make-up nokte, postoji jednostavan upute za nanošenje laka korak po korak:

 1. Отступите 3-4 mm od dna nokta, prevucite centralnu liniju do vrha ploče četkom s lakom.
 2. S istog mjesta provedite još jednu liniju do vrha nokta, ali već закрасив jednu od strana.
 3. Ponovite korak sa druge strane.
 4. Završili postupak tako da prstom povucite vodoravnu liniju do vrha nokta, čime se osiguranje lak.
 5. Dajte pokriće da se osuši sami ili koristite sušilo za kosu, da se ubrza proces.

Gel lak

Mogućnosti crteža gel-laka

Шеллак– to je novi način prenosim svoje ногтям novi izgled, pri tome zadržati ga na rok do 1 mjeseca. Premaz je toliko otporan da vas dugo ne će gledati čips ili pukotina, a boja gel-laka će se nastaviti do samog kraja čarape. Ako ne znate kako pravilno nanositi шеллак, onda vam pomoći upute gore, jedina razlika je to nešto što se sušenje odvija pod uv svjetiljka, svjetlo kojom za nekoliko sekundi čini pokrivenost otvrdne.

Jednostavan i lak

Kupuju lak za nokte, izabrati kvalitetnog proizvođača, inače riskirate koristiti boje neshvatljivo proizvodnje. Osim toga, lakovi najpoznatijih brandova lako, točno se primjenjuju. Imate više neće biti pitanje, kako je lijepo na popravni svoje nokte. Oni omogućuju vam da duže uživate rezultat napraviti manikuru. Dobra pokrivenost je često više bezazleni, nego ih jeftini kolegama. Kićankama za nanošenje previše posjeduju određeni oblik, koji pridonose više glatko i brzo nanošenje.

Kombinacija boja na noktima

U posljednje vrijeme, djevojke se često opredjeljuju za višebojno manikura. Takav trend je već čvrsto ušla u svijet mode, tako da je većina poznatih brandova posebno izdaju kompleti lakova za nokte, da ne mislite, koje boje najbolje izgledaju jedni s drugima. Postoji nekoliko vrsta kombinacije lakova, koji će vam pomoći u pitanju, kako je lijepo staviti make-up nokte u dvije boje:

 • kontrast: žute ljubičaste, crvene s plavim i ostalo;
 • crno-bijeli: kombinacija nijansi boja, na primjer, ružičasta s blijedo-ružičaste;
 • srodan: bliski boje, na primjer, plava, zelena, narančasta s crvenim i svjetlosnom senzoru)

Kombinacija bijele i crne boje

Pri odabiru boja ne zaboravite uzeti u obzir svoju garderobu. Ako radite manikura za određenu wc-om, onda pokušajte napraviti tako da on ne выбивался iz cijele boja ili neka boja laka odgovara nekog pojedinca opremu – torbicu, шарфике, narukvica i slično. Tamne boje su idealne za hladno doba godine, dok se svijetle, sočan, tople boje će izgledati odlično u proljeće i ljeto.

Video: kako napraviti lijepa manikura kod kuće

Napraviti manikuru po sebi nije teško, posebno kada pri ruci imate video tutoriali od najboljih majstora svog zanata, gdje se u fazama opisuje proces. Držeći se svih preporuka iz видеоинструкции ćete naučiti kako nježno staviti make-up nokte kod zanoktica, kako je lijepo na popravni kratke nokte i drugi. Fotografije smještajnih manikura će vam pomoći da brzo napravite pravi izbor boje ili stila, i vidjet ćete kako pravilno bojenje noktiju u različitim bojama. Malo strpljenja i vi ćete početi dobivanje.

Jednostavan manikura

Glatko i nježno kod zanoktica

Na kratkim noktima

Predivna oslikane nokte

Mogućnosti i ideje manikura

Dvije nail art

Slika s čipkom

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: