Kako držati trepavice

Želite imati blagi sjaj, čarobni savijanje i impresivne dužine trepavica? Imate veliku priliku da se upoznaju sa «tajno oružje» za uljepšavanje. Samo trebate probati, i pri tom se ispuni sve točno.

Kako držati trepavice

Kako držati trepavice

Za početak se trebate kupiti:

— Set trepavica;

— Ljepilo;

— Тоненькую kist;

— Škare;

— Brod;

— Češalj za trepavice;

— Tinte na bazi ulja.

Prije svega, potrebno je odabrati ljepilo. Postoji nekoliko opcija: crna ili svijetlo prozirno ljepilo. Mnogi misle da je svjetlo ljepilo neće biti vidljiv, ali zapravo nakon sušenja, on će postati белесым. Na taj način ćete je morati закрашивать, ali s crnim ljepilom takvih problema neće biti.

Kako staviti trepavice-trake?

Večernje iznad trepavica-trake su pogodne kako za početnike, tako oni mogu biti u obliku rhinestones, блесток i перышек. Prvo je potrebno pažljivo razmotriti traku, na nju je duljina trepavica će se mijenjati, kako u zemlji. Možete ga držati u cijelosti, pri čemu je dužina i «gustoća» će izgledati šik. Kada se pojavi povjerenje, hrabro se eksperimentirati, na primjer, rezati foliju i držati ga na komad. Prije nego što nastavite s наклеиванию, potrebno je učiniti traku na ресницам, i vidjeti odgovara njegova dužina. Ako se ona uda za rub oka, onda u tom slučaju to sigurno jeftinije. Trepavice mogu biti previše dug, ne trebate se bojati da ih malo skratiti. Iznutra trake potrebno pomoću uske kićankama u tankom sloju namažite ljepilom. Zatim treba pričekati par sekundi da se ljepilo je imao malo подсохнуть. Dalje traku treba pažljivo priključiti na liniju trepavica, kako bi se mogli spojiti s obitelji. Pri tome ruke ne treba odmah uzimati, potrebno je držite, dok je traka dobar ne приклеиться.

Zatim je potrebno obratiti pozornost na to kako izgledaju trepavice. Obično, vaše trepavice izgledaju puno straighter od umjetnih. Tu razliku je potrebno ukloniti, za to je potrebno da ih twist, a onda na popravni. Vrijedno je napomenuti da je za tu svrhu koristiti samo tinta na bazi ulja, jer ona ne može otopiti ljepilo. Ako je koristiti običnu maskaru, to je rizik s njima oprostiti.

Ako ste odabrali glamurozne trepavice, koje treba ukrasiti, morate uzeti u obzir da je zbog specijalnih dodataka su na dodir malo жестковаты. Dakle, od unutarnjeg kuta oka su dugo moći držati.

Nakon što ste zadovoljni s pruge, može se kupiti trepavice, grede, s pomoću kojih se može stvoriti nestašna volumen na mjestu gdje to nije dovoljno. Ova opcija izgleda vrlo prirodno i šarmantno, a pri tom se može koristiti u dan.

Kako držati iznad trepavica grede?

Za početak, trebate odrediti s kojim gustoće želite rezultat dobili? Ako je malo, onda će odgovarati dva ili tri snopa. Ako vam je potrebno napraviti trepavice više živ, može se koristiti deset komada grede. Treba uzeti u obzir da je ovdje potrebno ne samo da se ljepilo iznad trepavica, ali i pronaći mjesta na koje je potrebno «biljka». Da biste pronašli ove mjesta, moguće je twist na trepavice, i odmah će biti potrebne stranice.

Za maskiranje točaka umetanje grede, mogu se izvući tamnu strelicu, da je otišao na dno trepavica. Uz pomoć ove trikove možete biti sigurni da nitko ne može ništa primjetiti. Zatim pramen potrebno ukloniti s pincetom, обмакнуть osnova u ljepilo i uredno biljka trepavice na željeno područje. Poželjno je da u blizini su native trepavice. Nakon toga, treba malo pričekati da se ljepilo mogao da se osuši. Zatim, morate se pobrinuti da vaše trepavice ne smetaju, za to trebate samo tapkanje u njima.

Važno je napomenuti da su duge grede potrebno je rezervirati za vanjskog ruba, a na unutarnji kutovi držati ih ne trebate. Inače će izgledati vrlo lijepo. Posljednji korak je maskara, tako da je potrebno ići u ресничкам. Uz pomoć posebne tinte na bazi ulja, nadzemni i prirodne trepavice će izgledati kao jedna cjelina. Dakle, sve će izgledati prirodno.

Ako želite vidjeti na vašem ресницах viši пилотаж, onda možete staviti jedan trepavice. Međutim, to učiniti sami ispada nije sve, tako da mnogi više vole posjećivati salone, ali trenirati na snopovima, možeš savladati i ovu opciju. Uostalom, različite mogućnosti lažnih trepavica imaju istu tehnologiju, ali samo sa svojim suptilnosti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: