Kako dati kosi volumen?

Većina žena žali se na ono što ih kosi nedostaje volumena. Naravno, svaka žena sanja o bujne rasute kose. Ali evo kako postići volumen, zna nije svaka žena, pogotovo jer to možete učiniti brzo i jednostavno. Evo o čemu mi danas i govoriti.

Izabrati odgovarajući šampon

Prije svega, od vas će morati pronaći odgovarajući šampon. Nije toliko važno kakav vas tip kose, mnogo je važnije odabrati šampon odgovara vašem tipu kose. Uostalom, svi šamponi su usmjereni na drugačiji efekt. Šamponi namijenjeni za suhu kosu usmjerena na hidrataciju kože glave, a šamponi za masnu kosu treba pokrenuti višak sebuma. Ako ste pogrešno nabavite šampon, željeni učinak ne dobijete. A ako ste navikli da opere glavu svaki dan, pokušajte koristiti suhi šampon, koji će osvježiti kožu i kosu nakon treninga ili na kraju radnog dana. Takav šampon i sposoban da upije višak masnoće, prljavštine ili neugodan miris. Ali osim toga, on je još i da će dati svoju kosu i dodatni volumen. Takav suhi šampon sasvim ste u mogućnosti napraviti sami kod kuće.

Ne koristite ručnik

Najčešće odmah nakon pranja mi kosu укутываем u ručnik i ide tako sve dok se iznenada ne prisjetimo se o tome da ih je potrebno da se osuši. Od toga vaša kosa postaje neposlušan i loše сушатся i uklapaju. Dakle, možemo lišiti svoje kose volumena, kao i lišiti ih vlage, iznutra ih suši. Ne vrijedi nakon pranja kose staviti ručnik na glavu. Samo osušiti kosu ručnikom, a ako oni i dalje će biti vrlo mokro, onda stavite ručnik samo na ramena.

Koristite sprej za polaganje

U svaku kozmetičku liniju za kosu ima takav sprej za прикорневого volumen, ne međusobno povezuje i ne teži za kosu. Za davanje volumena nanesite sprej i razmažite ga po cijeloj dužini kose. To sredstvo može podići korijene i pripremiti kosu za suhu ih sušilom za kosu.

Pravilno sušiti kosu

Možete dodati volumen kosi, ako ih pravilno osušiti sušilom za kosu. Vam je potrebna će biti okrugla četka za kosu, po mogućnosti prirodnog, kao i mlaznica na фену, obično dolazi do njega u kompletu. Kosu treba sušiti toplo, ali ne vruće. Pramen kose od korijena lagano počnite tipkati na četkicu za zube. Sušiti ga stalno pomicanje za zube. Высушенную vlasi ostavite na trenutak na metlici, a kada se ohladi, izvadite četke i početi raditi sa sljedećim pramenom. Ovaj način sušenja je sposoban dati kosi takav željeni volumen.

Učinite slojevito šišanje

Odličan izbor će vam biti frizura «Cascade», koja vizuelno dodati volumen vaše kose. Zbog toga, da sve dlake imaju različitu dužinu, vaša kosa će izgledati mnogo пышнее. Osim toga, ona je dovoljno неприхотлива, uostalom, kako bi ovu frizuru metnuti, dovoljno je samo osušiti joj kosu i okrugle četke.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: