Kako da se brinu za осветленными kose?

Treba samo da pogledate na fotografijama, od strane svjetovnih aktivnosti, kao što ćemo vidjeti, da je danas na promjenu svijetla polja pšenice локонам dolazi nijansu platine.

Trendi nijanse

Međutim, takve svijetle nijanse, nisu svi savršeni. Ako imate kožne bolesti i zdravlje kože, hladnih boja kose samo će naglasiti crvenilo kože. Također gray nijanse nije vrlo pogodna za смуглым djevojke, jer takva kombinacija će izgledati vrlo neprirodno.

Ako platinum boji vam ne ide ili ne sviđa, možete zaustaviti svoj izbor na više univerzalnoj оттенке, koji se zove «dark blond». Takva tehnika bojenja stvoriti dojam malo смывшегося hladno пепельного nijanse, kroz koji se vidi prirodni tamna boja.

Osvetljaj kose

Ako ste odlučili napraviti svoju kosu, morate da zapamtite da je ovaj postupak dovoljno agresivni čak i uz korištenje modernih boja i щадящих metode bojenja. Nećete moći izbjeći oštećenja strukture kose i kemijski utjecaj na njih.

Prirodni pigment razgrađuje pod dejstvom oksidanata. Uz njegovu pomoć pahuljica sloj kose разрыхляется kako bi prirodni pigment смылся, a boja ukopala. Kosa nakon takvog postupka postaju krhki i suhi.

Kako posvijetliti kosu, a pri tome ih ostaviti zdravi, trebate cijeniti svoju prirodnu boju i odabrati odgovarajuću boju. Ako vam je kosa svijetla, onda možete malo ih napraviti pomoću krem-boje po jedan put. A u tome slučaju, kada vas ne bi se izbjeglo osvetljaja i bojenje, morat ćete uvijek pažljivo brinuti se za njih.

Njegu kose осветленными

•Kako spriječiti pojavu žutilo na блондированных kose, odmah nakon bojenja počnite spremati boja. Za to koristite sredstva za njegu obojene прядями, na kojima stoji oznaka Blond.

•Maske i šampona za oporavak kose počnite koristiti samo dva tjedna nakon što ste окрасили kosu. Uostalom, kozmetike prožet unutar vlasi i вытеснит od tamo bojenje komponente, a svjetlo kose pri tome će izgubiti svoj intenzitet.

•Da bi se kosa boji i svilenkasta, perite ih hladnom vodom.

•Koristeći sušilo za kosu ili uvijač za kosu kose, ne zaboravite o značajkama za термозащиты. Svoje kose ona je jednostavno potrebna.

•Jednom u tjedan ili deset dana učiniti za svoju kosu i masku s keratin i ulja. Svaka maska će djelovati u unutarnjim slojevima kose, upravo iz tog razloga, nakon ovog postupka morat ćete se nanese ulje несмываемый njega, i korisne komponente će ostati unutra.

•Jednom tjedno treba maziti kosu hranjivom maskom, koje ćete pripremiti sami. Za to će vam trebati pomiješajte u blenderu jednu žlicu kokosovog i maslinovog ulja, kao i avokado i banana. Nanesite masku na kosu, stavite odozgo банную kapu, a nakon kape – ručnik. Kroz dva sata maska se može oprati.

•Prije nego što se ide na odmor na more, ne осветляйте kosu i nemojte блондирование. To možete učiniti jeste da je dva tjedna prije planiranog putovanja. Inače, slana voda, morski zrak i sunce вымоют boja i učinit će vaše kose više krhki.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: