Kako da se brinu za njegu kose ljeti?

Naravno, za kosu ljeto – to nije najbolje vrijeme u godini. Kosa se lako mogu napraviti suha i slana voda, sunce i čak i suhi vjetar. Tako da kosa brzo mogu postati krhki, dosadno i suhe. Međutim, ako se pravilno brinuti za njih ljeta, sve se lako može popraviti.

Godišnji njega obavlja ključnu ulogu u životu vaše kose, uostalom, ljeto je, kao i uvijek, da ih se može lako oštetiti. Dakle, ako želite da vaša kosa uvijek bili uredni i zdravi, trebate se o njima dobro paziti.

Zaštita

Zaštita kose u ljetnim mjesecima treba postati za vas, za istu rutinu, kao što je čišćenje zubi. Za to će vam trebati kupiti posebnu zaštitnu seriju za kosu, što uključuje zaštitu od uv zračenja, i stalno ga prati. Sredstva sa zaštitnim faktorom mora postati temelj za vašu ljetnu njegu kose. Dok je ljeto u gradu, može se koristiti samo zaštitnim sprejem. No ako ste ostali u blizini mora, od vas će biti potrebna cijela linija. Jer problem je mnogo lakše spriječiti nego u budućnosti popraviti.

Ako ste već na moru, ali nemate posebnih sredstava za zaštitu kose, možete koristiti uobičajeni krema za sunčanje. Treba ga nanijeti na kosu, a nakon plaže s pomoću šampona isprati.

Hidratantni

Najviše kosu u toplinu trebaju upravo utjecajem vlage. Za to vam treba napraviti poseban увлажняющую masku dvaput tjedno. A da bi učinak ove maske je bio jači, treba ga ne samo nanijeti na kosu, a rade oblozi. Za to, za nešto mokru kosu treba staviti masku, zamotajte folijom, izdržati dvadeset-trideset minuta i isperite vodom. Pri ovom načinu hidratantni učinak maske će poletjeti uvis. Ljeto je, kao oblozi, poželjno je napraviti barem jednom tjedno.

Čišćenje

Ljeti je kosa жирнеют mnogo brže. Protiv ove mogućnosti se ne isplati pokušati boriti. Najbolje od svega će biti samo oprati glavu, prema potrebi, jer kožni loj na stanje vaše kose utječe vrlo loše. Za čišćenje kose tijekom ljeta potrebno je odabrati šampon sadrži meke Павы, koji je pogodan za čestu primjenu.

Prije nego što opere kosu, treba na vlažnu kožu nanesite nekoliko kapi eteričnog ulja avokada, jojobe ili kokosa. Ulje treba utrljati u kožu glave masira pokretima, a tek nakon toga operite kosu na uobičajeni način. Ova masaža hrani kožu glave, da je u vrijeme česta pranja ne vani na sušenje.

Što je najvažnije, ne zaboravite da je kosu na suncu da se osuši kontraindicirano. Zbog toga vaša kosa može postati vrlo suha, jer sunce uništava zaštitni sloj kose. Najbolje je da se osuši kosu uz pomoć fena ili na prirodan način, međutim, u zatvorenom prostoru. Dok ste na plaži, treba pokriti glavu sjedištem убором, pomoći će zaštititi kosu od štetnih uticaja sunčevih zraka.

Slikanje

Ljeti je kosa ima svojstvo jako pridržana. I to je prirodan proces. Ako bojite kosu, trudite se da uopće ne izlazi iz kuće bez šešir, on štiti strukturu kose. Bolje će biti, ako je ljeto se bojiti kosu neće biti uopće. U krajnjem slučaju, da li si тонировку.

Ako trebate samo posvijetliti kosu, onda ne činite to barem na vrući dan. I pokušajte smanjiti mrlje na minimum.

Na temelju svega navedenog, tijekom ljeta za njegu kose treba omogućiti hidrataciju i zaštitu, oprati kosu i uživati kape. Osim toga, treba da se suzdrže od bojenje kose.

Kako da se brinu za njegu kose ljeti?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: