Kako da biste dobili osloboditi od zelene nijanse kose?

Svakako, bilo koja boja za kosu – to je kemija, i stoga je reakcija može biti vrlo frustrirajuća. Ponekad zelene boje na kosi može pojaviti kao posljedica nesposobni manipulacije neiskusnog čarobnjaka, a ponekad i zbog toga što u reakciji dolaze sastojci prošle i sadašnje bojenje. To je jedna stvar, kada se boja ne očituje se sasvim ili ispada nijansu svjetlija, ali to je zelene boje, nitko ne očekuje. Ali ako je on još uvijek na kosu pojavio, onda se postavlja prirodno pitanje – kako ga neutralizirati?

Kako da biste dobili osloboditi od zelene nijanse kose?

Uzrok pojave zelene nijanse kose

Ako ste često осветляете svoje kose pomoću hidrogen peroksid, oni mogu kupiti zelena nijansa zbog toga što će početi komunicirati komponente trenutne bojenje s komponentama prethodnog.

Također zelena nijansa može se pojaviti na kosi kao rezultat korištenja jeftine boje, u kojima намешаны apsolutno nekompatibilne sastojke koji ne samo da ne mogu dati kosi željenu nijansu, ali također mogu ih uništiti.

Osim toga, to se može dogoditi kada je žena, koja je do sada обесцвечивала kosu, odluči promijeniti imidž i da će koristiti prirodne boje, kao što su басма ili kana. A nakon toga opet se odluči vratiti na uobičajeno bojila na bazi hidrogen peroksida. Rasvjeta nakon prirodnih bojila uvijek daje zelenu boju!

Međutim, ne samo prirodne boje mogu dati zelenu boju. Ako vaše осветленные kosa doći u dodir s vrlo klorirane vode, na njih se također može pojaviti zelene boje. Stoga je nužno, plivajte u bazenu u шапочке.

Kako neutralizirati?

Postoji nekoliko načina da biste dobili osloboditi od zelene nijanse na kosi. Ovi alati za vaše zdravlje će biti sigurno, jer oni su načinjena od prirodnih sastojaka.

1.Učinkovito izvesti s kose zelene boje može sok od rajčice, jer je u njoj siguran za kožu aktivna kiselina, koja će neutralisati zelenu boju. Dugo подержав na kosu masku od soka od rajčice, vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili osloboditi od zelene nijanse kose.

2.Kiselina je također prisutan u sok od limuna, sok, koji je isto tako sposoban neutralizirati zelena boja kose. Prije nego što se pomoću limuna neutralizirati zelene boje na kosi, treba ih temeljito isprati, a zatim staviti na njih 200 ml vode, 100 ml svježeg soka od limuna. Ova maska će vratiti vaš svijetle boje kose. Ako iz prvog puta to ne dogodi, pokušajte ponoviti postupak kroz nekoliko dana. Također možete napraviti otopinu više koncentriran na manju količinu vode. Međutim, nakon završetka procedure, svakako vodite računa o svojoj kosi i make im masku.

Kako da biste dobili osloboditi od zelene nijanse kose?

3.Također vam može pomoći obični sode bikarbone. Međutim, to se može dogoditi samo u slučaju ako je vaša kosa je promijenio boju pod utjecajem klora ili ako to miješanje komponenti. Približite jednu žlicu sode bikarbone u čaši tople vode prema otopinom isperite kosu i ostavite ga na kosi na dvadeset minuta. Nakon toga, primijetit ćete da je kosa postali lakši, međutim, više suha. Tako možete omekšati svoju kosu uljima.

4.Još jedan učinkovit način da je maska na bazi otopine ацетилсалициновой kiseline. Samljeti tri ili četiri tablete aspirina te ih približite čašu tople vode. Isperite kosu ovom otopinom i ostavite ga na kosi u roku od petnaest-dvadeset minuta. Ovo rješenje također je kisela, tako da nakon ovog postupka morat ćete napraviti za kosu восстанавливающую masku.

5.Također je pogodan i jabučni ocat, koji treba razrijediti u vodi. U čašu vode treba uzeti dvije žlice jabučnog octa. Samo ne koristite običan ocat.

Slikati zelena boja kose može putem sredstava šampon sa ljubičasta nijansa. Međutim, to se ne treba nanositi kao što su boje, dovoljno usta.

Kao što vidite, nije tako već i teško izvesti s kose zelene boje. Međutim, takve se manipulacije zdravlje vaše kose ne mogu, jer kiseli spojevi sposobni пересушивать kosa, koji se mogu nakon toga postati dosadno i suhe. Zato je bolje odabrati boje uz pomoć stručnjaka i nemojte kupovati one koje uzrokuju pitanje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: