Kako da biste dobili osloboditi od prvih bora?

Danas ćemo razgovarati o tome kako da biste dobili osloboditi od prvih bora.

Oko očiju

Najčešće se prvi bore počinju da se pojavljuju oko očiju. I to uopće ne čudi, jer je na tom mjestu koža najviše je tanka, osjetljiva i krhka. Na ovom dijelu prve bore mogu početi da se pojavljuju čak i u dvadeset godina. To se posebno odnosi na one djevojke, kod kojih je bogata izrazima lica. Tako da se brine za kožu oko očiju treba već u ovoj dobi. U tom slučaju ne trebate kupovati skupe kreme sa složenim formuli. Mlade djevojke dobro može doći obična hidratantna krema.

Hidratantni

Ako ste počeli da se pojavljuju prve bore, to svjedoči o tome da je vašoj koži nije dovoljno hidratantna. Tako vam je potrebno navlažiti kožu. Za to vam je najbolji način će iskoristiti kozmetike, u sastav koje ulazi hijaluronska kiselina. Jedna molekula ove kiseline je u stanju privući k sebi sto puta više vlage nego joj svoju veličinu.

Kako da biste dobili osloboditi od prvih bora?

Sunce

Glavni neprijatelj mladenačke kože je sunce. Najnovijim istraživanjima je dokazano da naše starenje osamdeset posto, zavisi od uv zraka. Tako na plaži lice treba pokriti šeširom sa širokim poljima, ali isto tako treba koristiti kremu sa zaštitnim faktorom, čak i ako ste u gradu.

Loše navike

Treba pripaziti koliko soli koju konzumiraju, koliko vode выпиваете, posebno prije spavanja. Također, ne treba nanositi kremu oko očiju u ležećem položaju. Sve ove vaše loše navike mogu uzrokovati pojavu edema, što je samo još više zategnuti vašu kožu.

Kako da biste dobili osloboditi od prvih bora?

Biorevitalizatsiya

Ako se bore na vašoj koži su prisutne čak i onda kada ste u mirnom stanju, možete probati upisati na postupak pod nazivom biorevitalizatsiya. Tečaj takvih postupaka, koji se sastoji i četiri-pet sesija, može напитать i vlaže kožu, kao i da joj je gušće i smanjiti količinu mržnje bora. Ako imate problem prostor, vi ćete biti u mogućnosti održati tečaj biorevitalisation dva puta godišnje.

Kako da biste dobili osloboditi od prvih bora?

Piling

Piling ne samo očistite svoju kožu od mrtvih čestica ili bez sjaja, boje lica, ali i piling, koji sadrži гликолиевая kiselina, savršeno hidratizira i osvježava kožu, pa čak i spasiti ga od prvih bora. Međutim, ne možete ga nanositi na područje oko očiju.

Kako da biste dobili osloboditi od prvih bora?

Hidratantna maska

Sjetite se također i o vlaži imac za lice. Treba napraviti dva-tri puta tjedno, i već nakon dva tjedna moći ćete vidjeti rezultate.

Kako da biste dobili osloboditi od prvih bora?

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: