Kako da biste dobili osloboditi od iritacije nakon brijanja?

Mnoge žene kako bi dobili osloboditi od neželjenih dlaka na tijelu koriste britva, pri tome, uopće ne razmišljajući o tome da nakon nje se mogu pojaviti na koži crvene mrlje iritacije. A nemogućnost da pravilno koristiti britvice to se događa s mnogim представительницами spola. Većina žena nanosi na kožu sapunici pjenu, pri tom se voze po njoj britva vrlo brzo, a to može dovesti do alergije.

To se događa zato što britva zajedno s kosom može snimati i gornji sloj kože, a to dovodi do crvenila i iritacije kože. Crvenilo – to je prirodna reakcija organizma na oštećenja kože. U zahvaćenom području povećava protok krvi, za ranu заживить brže, pa se žile šire, a koža pocrveni.

Ukloniti crvenilo će biti vrlo teško. Uostalom, opet ste сбривать kosu i oštetiti kožu. Ispada začarani krug.

Pravilno pripremite kožu za бритью

•Сбривать kosa treba u smjeru njihova rasta.

•Prije brijanja kose potrebno je ublažiti. Za toga kožu treba potopiti i omotajte ručnikom, koji je prethodno bio смочено u toploj vodi. Najbolje vrijeme za brijanje je vrijeme neposredno nakon tuširanja ili kupke. Uostalom, koža je već увлажнена, dlaka se odstupa, pa se prilikom brijanja koža će biti manje травмироваться.

Koristiti za omekšavanje kože uljem ne treba, jer je to samo još više joj biti neugodno. Ako imate osjetljivu kožu, nabavite kremu za brijanje, u sastav koje ulazi aloe, kao i druge umirujuće sastojke.

Koži, skloni iritacije, treba vam krema za brijanje. Treba ga nanijeti na kožu odmah nakon kupanja nakon što je kosa i koža će biti već dovoljno смягченными. Nekoliko minuta ćete morati pričekati, da se koža još više размягчилась, nakon čega će započeti brijanje.

Kosa treba сбривать u smjeru njihova rasta. Možda nije takav učinak se od brijanja očekivali, ali takav način brijanje neće izazvati jake iritacije na koži.

Pravilno pucati iritacije nakon brijanja

Nakon brijanja treba nanijeti na kožu poseban losion. Također možete koristiti obični losion za tijelo. Na taj način možete smanjiti iritaciju i crvenilo kože nakon brijanja.

Također će vam pomoći ublažavanju iritacije однопроцентный гидрокортизоновый krema. Trebat će premažite im kožu nakon brijanja. Svaka iritacija i crvenilo će nestati odmah. Tajna ove akcije je jednostavan: hydrocortisone vaše krvne žile stisnuti, i krv prestane teško doći do kože. Osim toga, on djeluje antiseptički, pa je crvenilo odmah će nestati. Često se to događa nakon prve primjene ove kreme. Međutim гидрокортизоном ne mogu koristiti svaki dan, to se može primijeniti samo na kratko vrijeme. Podmažite кортизоном zemljište kože dva puta, a ako je potrebno, ponovite postupak nekoliko dana. Uostalom, ako ste zlostavljani гидрокортизоном, vi ćete se naviknuti na njega i nakon prestanka korištenja, koža može još više uzbuditi, nego prije toga. Također to može dovesti do toga da vaša koža истончится, a krvne žile na tom zemljištu širiti, čak mogu pojaviti strije. Pa se primjenjuju hydrocortisone treba samo u slučaju potrebe.

Češće mijenjajte razor

Za jednokratnu upotrebu strojevi za brijanje, ili britva s dvostrukim oštricama briju vrlo blizu koži. Oni mogu izazvati iritacije, pa čak i oštetiti волосной dlake. Dakle, nakon tri ili četiri korištenje noža je potrebno zamijeniti.

Također je ženama preporučiti korištenje električne brijače. Nakon njega koža će biti glatka.

Alternativne metode za uklanjanje neželjenih dlaka

Ako se vaša koža čini humci nakon brijanja, pokušajte alternativne metode, kao što su losioni. Međutim, nisu svi žele s njima smetaju, iako su травмируют folikul dlake manje od brijača, i to je razlog što bolje provesti. Ali, bez obzira na to, ponekad mogu izazvati alergije. Stoga, prije primjene preporuča se napraviti test. Nanesite na локтевой puta male količine lijeka, kao i kroz noć pogled na rezultat. U suprotnom, isperite vodom i više se ne koriste.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: