Kako bi se uvelo бровям lijep oblik?

Koja žena ne sanja o tome da imaju dubok, izražajan pogled. I ovdje vrlo važnu ulogu igraju obrve. Uostalom, namjenu svi vizažisti početi raditi make-up s korekcije oblik obrva. I ovdje uopće nije važno, da li će to biti profesionalni svečani make-up ili casual varijanta. Obrve moraju uvijek imati savršen oblik!

Ispravan oblik vaših obrva može učiniti i osoba prirodnije. A evo неопрятные i неухоженные obrve odmah će se isticati i pokvariti cijeli svoj izgled. Kako da odaberete sebi najbolji oblik obrva, treba uzeti u obzir oblik vašeg lica.

Koje postoje oblik obrva?

Круглолицым djevojke ne stane ravne i horizontalne linije u бровях. Najbolje za njih će se podići закругленную na dohvat ili возвышенную oblik. Pri tome treba izbjegavati oštre kinks, jer oni samo naglašavaju oblina lica.

Za vlasnike kvadratnog oblika lica je najbolje odabrati duge obrve luk, malo podignute prema gore. Međutim, ni u kom slučaju oni ne bi trebali biti vitki.

Za djevojke s trokutastim licem ne odgovara izravni oblik obrva, kao i obrve «kućom». Im najbolje odgovarati u usponu oblik obrva koji će vizualno suziti čelo.

Kao pripadnica ovalnog i продолговатой obliku lica treba da zaustavi svoj izbor na vodoravne dužine, blago zaobljene бровях. A luka još više je pružio svoj identitet.

Ispravan oblik obrva

Da bi se pravilan oblik obrva, treba slušati naše savjete.

•Od starijih žena sama, tako da bi trebali biti više urednu i suptilno joj obrve. Tanke obrve luk sposobni da lice mlađe, dok su široke, zaobljeni prema dnu – samo još više istrošiti. Kako da izgleda mnogo mlađe od svojih godina, treba udaljenost između svojih obrva povećati, bez mijenjanja njihove širine.

•Djevojke s glavnim crtama lica prikladnije široke obrve, jer je potreba, da se ne нарушились omjeru.

•Male oči možete povećati pomoću konveksni oblik obrva.

•A obrve, сдвинутые na переносице, dati lice strogosti. A u slučaju kada je vanjski rub obrve se nalazi ispod, nego interni, lice će izgledati uplašen i удивленным.

•Širina obrva također ovisi o modi. Trenutno u modi širina obrva, koja je maksimalno blizu prave.

Kako napraviti lijep oblik obrva?

Kako bi se uvelo бровям lijep oblik?

Da bi oblik obrva maksimalno lijepa, potrebno je zadovoljiti određene uvjete.

•Ekstremni unutarnja točka obrve bi trebao biti smješten na jednoj liniji s krajičkom oka. A što se tiče vanjskog ruba obrve, onda je on mora završiti na liniji, prolazi kroz uglovima usana i vanjski kut oka.

•Za duboko posadi oko obrva mora se ispraviti, tako da vaše obrve skupile bliže переносице, a za blizu posadi očiju treba napraviti prvo luk malo šire.

•Najviša točka obrva treba biti na udaljenosti od jedne trećine iz njihovih rubova.

•Linija obrva treba biti vrlo gusta, ne vrlo kratko ili dugo, ne vrlo široke ili uske, a ne vrlo crna.

Lijep oblik obrva treba da izgleda maksimalno prirodno. Može se samo malo prilagoditi ovu prirodom oblik, što je maksimalno odgovara tipu lica.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: