Jesen za njegu kose

U jesen utječe na kosu ne manje negativnih faktora, nego ljeti, pa je vrlo važno održavati ih zdravima, te izvršiti pripreme za sebe složenih za njih sezone – zime. Danas ćemo vam reći o tome kako se pravilno brinuti za kosu u jeseni poru, tako da su stalno ostati lijepa i zdrava.

Stanje kose mijenja ovisno o tome koji je izvan vremena i doba godine. Jesen na kosu negativan utjecaj vjetar, hladan zrak, kao i visoka vlažnost zraka. Dakle, vaša kosa može poći po zlu, посечься i наэлектризоваться. Kako bi se zaštitili od tog utjecaja svoje kose, treba točno znati što je iza njih, a kada treba da se brine. Dakle, što je jesen njegu vaše kose?

Čišćenje

U jesen koža naše glave već ne može toliko себума izdvojiti, kao i ljeti, iz tog razloga suha postaju apsolutno sve vrste kose. S tim u vezi, stručnjaci preporučuju kupiti za svoje masne kose šampon za normalnu, a ako imate normalnu kosu, a zatim izaberite sebi šampon namijenjen za suhu kosu. I na jesen će prijeći na hranjive i hidratantne šampone, a ako osim toga želite svoje kosa će se vratiti nakon ljeta, možete koristiti восстанавливающим šamponom. Osim toga, birate šampon, treba obratiti pozornost na to, u svom sastavu koristi hidratantne komponente. Također je potrebno koristiti balzama za kosu. Čak i ako je ljeto se i nekako mogli bez njih, onda u jesen balzam će za kosu više efikasna zaštita.

U jesen se ne može oprati glavu toplom vodom. Baš kao i ljeti koristite za pranje glave hladnije ili malo tople vode.

Polaganje

Za suhu kosu bez fena jesen je već problematično. A prirodno sušenje kose traje puno vremena. Dakle, stavite kosu u jesen, na uobičajeni način pomoću fena, međutim, na minimalne brzine i udaljenosti ne manje od petnaest centimetara od kose. Međutim, pri tome svakako treba koristiti несмываемую emulzija koja će zaštititi i njegovati kosu.

Oporavak i prehrana

U jesen glavni matom će postati maska. Za ovo doba godine najviše će odgovarati izgrađujuće i hranjive maske. Možete također koristiti masku za sjaj kose, koja će učiniti kosu glatkom, mekom i напитанными. Bilo koju masku na kosu treba primijeniti u подогретом, međutim, pri tom ne u toplom stanju. Dakle, ona će biti u mogućnosti otkriti žarulje kose, da su oni najveći broj korisnih tvari svoje maske poduzeli. Da bi se bolje напитать kosu, da ih treba omotati film hrane i uvrnuti ručnikom. A kroz sat – dva vaša kosa će postati glatka i dobro njegovan.

A kako bi, da su vrhovi kose ne секлись, nanesite na njih jednom ili dvaput tjedno, kokosovo ulje.

Zaštita od vjetra i hladnoće

Još jedan važan faktor u njezi kose je njihova zaštita od vjetra i hladnoće. Hladnoća izaziva spazam krvnih žila glave, zbog čega je vaša kosa ne može dobiti potrebna im je hrana. A to prije ili kasnije dovesti do kidanja kose i posljedično njihova taloženja. Ako u jesen kosa odjednom postali ispasti, onda sa sigurnošću možemo reći da se to događa zbog utjecaja na njih hladnoće. Kako bi to bio, mora se nositi šlem, koji je u prostoriji mora snimati. To je potrebno učiniti, kako da ne organizirati svoje kose efekt saune i ne ometaju rad žlijezda lojnica.

Ako se pridržavati ovih jednostavnih pravila za осеннему za njegu kose, možete na kraju jeseni pohvaliti činjenicom da je vaša kosa će zablistati blistave ljepote i zdravlja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: