Jednostavne i brze frizure za dugu kosu

frizure za dugu kosu fotoPonosan žene su duge i lijepe kose. A ako ih staviti u lijepu frizuru, izgled steći šarm, jedinstvenost i ekskluzivnost. Ali često обладательницы ove ljepote muči pitanje: kako učiniti sebe atraktivan, ne troši se pri tom mnogo vremena. Kako sami napraviti frizuru brzo, ali lijepo? Koje frizure za dugu kosu i jednostavne?

Što učiniti jednostavne frizure za dugu kosu? Najjednostavnija frizura za dugu kosu se sastoji u sljedećim koracima: češalj za kosu četkom, odvojiti od vrha vlasi kose i начесать ga kod korijena, пригладить, fiksirati lakom ili drugim sredstvom za styling kose, a nakon заколоть ovu vlasi lijepe заколкой. Brzo, jednostavno i romantično!

Jednostavna frizura za dugu kosu

 • Valovite kovrče — staviti na ravnu kosu pjenu ili пенку za styling kose, zatim o tome пружинистые pokreta ruke na duge kovrče, napraviti ih od dna do samog korijena. Nakon skupiti kosu u rep, popravljajući ih gumicom ili заколкой. A za кокетства može se objaviti nekoliko valovite vlasi u podnožju viška.

  byistryie-pricheski-na-dlinnyie-volosyi2 pricheski-na-dlinnyie-volosyi_7

 • Kosi пробор — nanesite sredstvo za njegu kose na ravno kosu, zatim podijeliti kosu na пробор, zanimljiv će biti, ako пробор odvojiti tako da je lijeva strana bila šira desno, ili obrnuto. Dalje — po vlastitom nahođenju: ostavite kosu u slobodnom stanju ili radimo rep. byistryie-pricheski-na-dlinnyie-volosyi-01

Brze frizure za dugu kosu

 • Bezobrazan rep — зачесать kosu visoko gore, snažno puhati dolje na tjemenu glave i pričvrstite gumicom za kosu.

  pricheski-na-dlinnyie-volosyi_3

 • Jednostavan rep — češalj ravnu kosu, puhati dolje od samog osnivanja vrat i vezati gumicom za kosu. pricheski-na-dlinnyie-volosyi_2
 • Općenito je prihvaćeno da najbržom kosom su repovi raznolikost repa превеликое set. Osim navedenih repa, možete sebi dati nestašan pogled uz pomoć sljedećih frizura: podijelite kosu na пробор, svaku stranu пробора zaključali u obliku repa ili dolje u vrat, ili visoko gore.

Pogledajte kako napraviti lijepe i jednostavne frizure za dugu kosu na video:

Lagane frizure za dugu kosu

 • Kosa češalj nagib u desnu ili lijevu stranu i spojiti заколкой u podnožju ramena.
 • Slobodnu ravnu kosu previše ulaze u sastav frizura. Ova frizura je jednostavna i jednostavna, jedino što je potrebno učiniti, to je redovito češljati kosu po cijeloj dužini u toku dana.

Frizure pletenice na dugu kosu

Vrlo popularna frizura za dugu kosu iz kos. Ovdje je vrijedno pokazati maštu i sami odabrati koji način Vam se sviđa. Ili Ste nevina djevojka, s dva косичками sa strane, ili je fatalna žena s kosom, заплетенной iznutra prema van. Frizuru pletenice na dugu kosu i uživaju većina žena može pletenica mnogo косичек i baciti ih na ramenima, a može se i pomoću косичек organizirati košaru na glavi. Mogućnosti su brojne, samo je potrebno odabrati pogodan za Vas.

byistryie-pricheski-na-dlinnyie-volosyi-1

byistryie-pricheski-na-dlinnyie-volosyi-3

U glamuroznim časopisima ćete pronaći slike s kosom na dugu kosu. Oni izgledaju veoma ekstravagantno, ali, kao i obično, možete ih napraviti i sami. Podaci frizure za kosu lagane i jednostavne, ali stilisti su to čine tako, kao da ih sami napraviti nemoguće. Svaka frizura postoje detaljne upute. Ako slijedite točno u skladu sa svake točke, moguće je izgraditi sebi takvu ljepotu, od kojih će zavisti sve ljepotice s naslovnice raznih magazina.

byistryie-pricheski-na-dlinnyie-volosyi-2

Kao što Vam je frizura? Koji Ste već napravili sami? Pišite u komentarima.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: