Jednostavan make-up

Svaka djevojka iz prirode lijepa na svoj način. Lijepa i baršunastim kože, svijetle i vesela pogled uvijek privlači pozornost. Ali, uz pomoć šminke se može dati lice svježinu i naglasiti sve prednosti. Ali na današnjem tržištu kozmetike tako mnogo različitih sredstava za šminkanje, što ponekad теряешься. Svakodnevni lagani make-up uključuje maksimalno prirodne tonove i najmanje svijetle boje. Kako pravilno napraviti lagani make-up, kako bi on izgledao pasivan i u isto vrijeme radi slika svjetlija?

Kako nanijeti lagani make-up?

Jednostavan make-up bi trebao malo naglasiti svoje dostojanstvo i malo sakriti nedostatke. Pravilno odabrane nijanse šminke učinit će vaš stil je jedinstven, a make up je stvarno niska.

Naziv šminkanje diktira neka pravila za njegovu primjenu. Jednostavan prirodna šminka treba samo malo začiniti lice i učiniti ga osobine jasniji. Pri tome sve mora izgledati prirodno.

Dakle, uzeti u obzir nekoliko savjeta kako napraviti jednostavan make-up. Prva stvar je da vodite računa o svojoj koži. Prirodna šminka uključuje minimalno korištenje tonskih i maskiranje sredstava, a time i na stanje kože izravno ovisi o rezultatu.

Kako bi kožu матовости ili poravnanje joj tonovi, možete koristiti mrvljiv u prahu. To je glavni faktor koji će utjecati na izgled i kvalitetu šminke. Nanesite glazuru ili тональное sredstva je potrebno za dobro navlaženu kožu. Treba nanijeti tanak sloj, izbjegavajući «mrlje».

Nakon prahu se nanosi rumenilo. Važan trenutak: nanositi rumenilo ne treba na obrazima, a na jagodice. Daleko od svake djevojke to znaju. Upravo to pomaže da lice скульптурным, a izgled više u svježem. Nanositi rumenilo treba posebna četka, boja se bira maksimalno prirodno.

Za šminkanje očiju koristite samo svijetle i prirodne boje sjene. Pri tome treba paziti da sjene ne pasti na kožu ispod očiju. Mala tajna će pomoći da se izbjegne «prljavštine» u radu: do šminke ispod oka nanosi debeli sloj mrvljiv u prahu, na koju će осыпаться sjene. Nakon toga ih se može lagano ukloniti četkom.

Jednostavan make-up uključuje korištenje smeđe ili sivo-crne maskare. A ovdje su tamne i oštre linije koriste za izlaz. Na primjer, maskara, olovka za oči, olovka cink-crne boje bolje primijeniti i za večernji make-up.

Još jedna važna stvar – pravo šminka usana. Prvo, olovka za usne mora biti uvijek čist i наточенным, da će primijeniti linije jasnije (osim toga, to je korisno u cilju higijene). Drugo, da bi boja je duboka, a šminka više održiv, potrebno je prvo napraviti krug četkom, a zatim nanesite ruž na usne i učiniti salvetu, припудрив kroz njega usne. Nakon toga treba nanijeti ruž drugi put.

Prvi šminka obično uče još u školi. To se često događa zbog zabrane sa suzama i mnoštvo. Tako je zadatak majka, prije svega, kao djevojka, naučiti ovu posebnu umjetnost – ispravno učiniti make-up. To se može naučiti djevojku pravilno da se brine za njegu kože s ranijih godina usaditi osjećaj stila i ukusa.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: