Jačanje noktiju

San svake žene je imati lijepe i zdrave nokte. No, događa se da nokte слоятся, pucaju i ispucati. U takvim slučajevima ne treba pasti u očaj. Postoji mnogo načina za rješavanje tih problema. Nokti će ojačati kupka od obične morske soli.

Potrebno je uzeti jednu žličicu soli i pomiješajte s toplom vodom. Kada je sol растворилась, onda uroniti u otopinu ruke oko dvadeset minuta.

Слоящимся ногтям će i протирание ih limunovim sokom. Osim toga, on je još i izbjeljuje ih.

Ako imate nokti su vrlo krhki, onda se može koristiti domaći krema. Za njegovu proizvodnju potrebno uzeti dvije žlice maslinovog ulja i pet kapi limunovog soka. Ulje i sok, miješati, i ova mješavina se nanosi na nokte. Nakon nanošenja potrebno je staviti pamučne rukavice i ostavite preko noći.

Primijeniti po mogućnosti dva puta tjedno. Pravilna prehrana također utječe na stanje zdravlje noktiju. U prehrani bi trebao uključivati: biljne masti, plodovi mora, povrće, ljekovito bilje i mliječni proizvodi. Kao dodatak hrani možete uzeti pivski kvasac. Oni sadrže vitamin U, kao i druge vitamine i minerale potrebne za održavanje noktiju u odličnom stanju. I naravno, ne treba zaboraviti hranjiva krema.

Ako koristite lak za nokte, onda svakako obratite pažnju na njegove kvalitete. Uostalom, nije kvalitetan lak može imati veliki utjecaj na zdravlje noktiju.

Dobro zdravlje i raspoloženje zalog svoje vanjske ljepote!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: