Iznad trepavica

Ljepota iz prirode – to je u redu, ali ponekad postoje trenuci kada jednostavno želite povećati učinak, imaju neobičnu ljutnja. U tom slučaju sva sredstva su dobra. Jedna od glavnih ženskih karakteristika izgled – oči. Bi ih još više impresivan i izražajne će iznad trepavica. Šik stil je osiguran!

Kako stvoriti sebi na takav način? A pogotovo, kako vješto primijeniti takav prijem na svoj izgled i pri tome zadržati rezultat barem na jedan dan? O svemu ovome, kao i o tome što se drže iznad trepavica govori «Moda».

Što trebate znati o nadzemni trepavice?

Nadzemni trepavice dolaze u mnogo različitih vrsta. Oni mogu biti tanke, duge, zakrivljene, više glatka, debela i nije jako boji i sa štrasom. Ljepilo trepavice se može na razne načine – na sve kapka ili samo na njegov dio (npr. samo u vanjski kut oka).

Za ljepljenje lažnih trepavica, preporučuje se koristiti samo posebna ljepila, a ne neki drugi. Posebna ljepila ima водоотталкивающим učinak, može biti prozirna ili u boji. Drži takav ljepilo, obično nekoliko dana. Za osjetljive oči, postoji hypoallergenic serija.

Ono što je najvažnije, ako ste odlučili primijeniti na sebe takav učinak, treba znati kako se pravilno drže iznad trepavica, a osim toga – kako pravilno povući.

Kao što se drže iznad trepavica

Korak 1. Prije zahvata potrebno je napraviti šminka (ton, sjene, olovka ili olovka za oči). Nakon toga, kako će se postaviti na trepavice maskaru, možete odabrati veličinu umjetnih trepavica. To je potrebno kako bi nadzemni trepavice nisu jako isticao na pozadini obitelji.

Korak 2. Uz nadzemne trepavice na očima, treba obrezati višak (s one strane, gdje su trepavice duže, inače će se nagli prijelaz iz svojih trepavica za umjetne).

Korak 3. Da bi trepavice lakše клеились, potrebno ih je lagano zagrijte u rukama, savijati za plastičnosti. Za prirodan efekt trepavica možete mjesta po dužini izrezati. Za lutkarsko učinak je bolje ostaviti iznad trepavica onakve kakve jesu. Da bi trepavice bile подкрученные, može se koristiti specijalni alat.

Korak 4. Potrebno nanesite malo ljepila na тыльную stranu dlana i обмакнуть ruba lažnih trepavica (preporučljivo je da počnete raditi samo s jednim okom). Treba biti posebno pažljiv prema rubovima. Nakon što se ljepilo malo подсох (20 sekundi), potrebno je učiniti dodatan trepavice, lagano придавливая prstima, što je moguće bliže linije rasta trepavica. Kroz minuta provjerite kako приклеились trepavice (подвигать njima lijevo-desno). Ako rub trepavica odstupi, onda ih možete подклеить pomoću тоненькой kićankama.

Korak 5. Nakon toga. Što je dodatan trepavice приклеились, treba ih češalj. Za to koriste зубочистку ili tanki (svoje i nadzemni trepavice «miješaju»).

Korak 6. Konačni korak – tanka linija eyeliner na stoljeća nad glavom trepavice (od unutarnjeg kuta oka). Olovka upotpunjuje sliku i skriva liniju приклеенных lažnih trepavica.

Pažnja! Budite spremni na to da iz prvog puta željeni efekt se možda neće uspjeti. Ali praksa sve obnoviti.

Kako se slike iznad trepavica

Za uklanjanje lažnih trepavica trebat će vam poseban alat. To uvijek dolazi u setu s glavom trepavice. Ako ta sredstva ne, onda možete koristiti tekućinu za skidanje šminke. Za to pamuk disk s sredstvo se primjenjuje na liniji zalijepljen trepavica na nekoliko minuta. Ako na taj način ukloniti nadzemne trepavice ne uspije, onda možete dodati kap ricinusovog ili čičak ulje ulja.

Međutim čuvati native trepavice od oštećenja tijekom uklanjanja nadzemne mogu samo posebne tekućine.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: