Izbor frizure prema vrsti lik

Odabirom frizure potrebno je obratiti pozornost ne samo na tip osobe, ali i na rast i vrsta oblika. Razlike se mogu vidjeti čak i kod ljudi s istim типажом lik. Ali kao idealne crte lica, tako i globalne nedostatke lik susreću često.

A ako uzmemo u obzir manje nedostatke, kao što javljaju se gotovo kod svakog normalnog čovjeka. I neka vas ne čudi, da je pravilno izabrana frizure mogu sakriti nedostatke lica, tako i tijela.

Izbor frizure prema vrsti lik

Kako odabrati frizuru prema vrsti lik?

Vlasnicima visokog rasta treba odustati od visoke frizure, kao i prevelika dužina kose, jer se takvi detalji će biti vizualno удлинять tijelo. Također treba izbjegavati previše glatka frizura, koje će se smanjiti obujam glave. Pogodan za žene visokog rasta kose srednje dužine i bujna polaganje локонами.

I, obrnuto, za minijaturne žena idealan izbor će biti visoke frizure. Ali ne zaboravite da je previše bujna za slaganje vizualno čine veliki glavu. Da ne izgleda proporcionalno druge dijelove tijela. Za ovu opciju, baš odgovarati prosječna dužina kose. I, ako imate dovoljno dugi vrat, možete napraviti kratki модельную frizuru.

Izbor frizure prema vrsti lik

Veliki dame ne stane glatka frizura. Isto tako se ne preporučuju duge kose. Sve to vizualno smanjiti glavu, a time će se povećati obujam tijela. Ali ako je velika žena visoka rasta, duge kose, upletena u kovrče, bit će idealan izbor. U tom slučaju, u temporalnom dijelu mora biti osnovni volumen frizure.

Пышнотелым ženama malog rasta pogodna za kosu srednje dužine. Ali pri tom oni ne bi trebali biti plitak. Isto tako može se koristiti glatka frizura, kao što je snop.

Обладательницы dugi vrat hrabro mogu dizati kosa na vrh.

Tanka vitkim ženama idu na četvorci ili bilo koje kratke frizure. Na ušna školjka mora pasti osnovni volumen frizure. Dugu kosu možete prilagoditi različitim модельными стрижками.

Izbor frizure prema vrsti lik

Kratki vrat će vam pomoći prilagoditi frizuru s prikupljenim od kose na vrhu. Vertikalne linije vizualno produljiti vrat.

Isto tako potrebno je izbjegavati previše kratkih i bujne stupova. Kovrče, lako padaju na ramena, baš dobro sakriti kratki i tanki vrat.

Velike kovrče će vam pomoći da proporcionalno vrlo dugi vrat. Isto tako u ovom slučaju relevantno će biti četiri do brade s завитыми vršcima unutra. Bangs i njegova dužina isto vrijedi birati po tipu lica i figure.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: