Izabrati alate za kreiranje pravo šminke

Kozmetika ima veliku važnost u životu moderne žene, jer to nije samo koristan se usredotočuje oko na pojedine lijepe elemenata ženske izgledom, ali i skriva svoje nedostatke. Ali, kako tvrde stručnjaci, jedan kozmetike nije dovoljno da bi make-up dolikuje. Potrebno baš i sredstva, primjenom kojih se može provesti kozmetički manipulacije. Od pravilno njihov odabir ovisi o kvaliteti nanošenje kozmetike.

Alati za šminkanje

Ogledalo

To je gotovo bitan dodatak bez kojeg ne može proći niti jedna žena. Rezimirajući usne ruž, stavljajući stvari u stan strijelac ne može biti zadovoljan kvalitativno bez odgovarajuće kontrole, provoditi koji pomaže ženi ogledalo. Po mogućnosti u kozmetičkom arsenalu imati dva zrcala: jedna mala, koja je uvijek pri ruci i u jer je, kako je primjereno i nije pogodan trenutak, uvijek možete pogledati i ispraviti frizuru ili provesti restauraciju šminke. Drugi više dizajniran za dom. Postoje bilateralni ogledala, koje su izuzetno komforne. Oni su, s jedne strane, imitiraju prirodni način, a s druge nekoliko velikih dimenzija.

Četke za nanošenje šminke.

Ne manje važne su i kozmetičke četke različitih veličina i debljina, od kojih svaki obavlja svoje funkcije: primjena u prahu, pero rumenila i sjenila za oči.

Ako imate problema s kožom, treba imati kist za корректора, što daje gustoću i male dimenzije. Ovaj alat je vrlo povoljno nanositi korektor i maska s njim različite problematična mjesta na koži.

Za upis u prahu obično koriste velike glatka četka sa priljubljena dlačicama. Treba imati na umu da češće se događa растушевка, kako равномернее prah padne na kožu. Optimalno je dužina čekinja, komponenta 6 potražite Ovdje je također važno i oblik kista. Poželjno je da centralne dlačice su nešto duži. Osim četke mogu uživati u otoman, kojim se uklanja višak u prahu.

Rumenilo

Za njihovu primjenu, u osnovi, koristi se okrugli mekani kist isti oblik kao za glazuru, čija dužina središnje čekinja je 3 vidi Takav oblik doprinosi ni nanošenje rumenila na jagodice.

Jedinstvena okrugla četka će izvesti ovaj postupak ispravan. To je znatno manje četke za puder i znatno bolje obavlja prijelazi tona.

Nemoguće učiniti bez izgledu četke kada se primijeni precizne konture oko očiju i usana. Zahtjevi koji se postavljaju na ovaj kist – krutost i čvrstoća čekinja. Takve četke izvode od prirodne kose, koristeći za tu svrhu krzno sable.

Da biste uklonili višak kozmetičkih sredstava, potrebno je koristiti veliki веерообразной četkom, koju ponekad se koristi prilikom растушевках rumenila ili sjene.

Četkica služi za nanošenje sjenila, ima ravnu formu koja doprinosi ni nanošenje sredstva. Pomoću nje растушевывается gustoća potezima, te se provode stroge linije. Okruglom četkom obično uzrokuju sjene na oba kapka i obavljaju тонировку oko očiju. Ako se koriste sjene različitih nijansi, znači, u svoju torbicu moraju biti četke po broju koriste nijanse.

Obrve i trepavice

Za njih trebaju zasebne uređaje koji predstavljaju щеточки za odvajanje dlaka. Za ocjenu obrva trebati mala ravna četka sa stožastim. Ona se odlično nosi s nanošenja kozmetike na obrvu i растушевкой olovke.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: