Икорный manikura

Golema teksturu noktiju ušao u modu u sezoni 2012-2013., je Jedan od takvih – икорный manikura. Takva manikura je sasvim primjeren za posebne prigode i učiniti ga možete i kod kuće, pri tom bez skupih troškova. «Moderan» kaže kako bi takva manikura.

Ono što nam je potrebno za ovu manikuru?

Da bi takva manikura će vam trebati tradicionalno, za prvi sloj baza, za drugi sloj boje lak za svoj ukus. I glavni sastojak – микробусины za telad. Možete kupiti skupi i poseban set za икорного manikura, koje je dovoljno za tri puta. Opcija je jeftinije kupiti akrilne бульонки, koji se prodaju u trgovinama za нэейл-arta. Za stvaranje takvog manikura je potrebna četka смахивать dodatni male kuglice i drveni štap, da ih ispravi ako je potrebno. Da ostaci zrncima ne šire, bolje se ograditi nokte nad kapaciteta (zdjela ili plastični kontejner).

Počeli raditi manikuru икорный

Za početak treba primijeniti okvir i dati ногтям da se osuši. Onda se zasebno sa svakim noktom učinite sljedeće.

1. Nanesite lak u boji po jedan nokat.

2. Odmah iznad kapaciteta zaspati u potpunosti nokat perle. Za male kuglice bolje je potrajao, morate stisnuti prst na ногтю.

3. Dodatni zbrisati s nokta četkom, štapićem ispraviti.

Možete prikvačiti jaja bezbojni lak, ali je onda efekt neće biti tako surround.

Takva manikura traje ne više od dva dana, ovisno o tome koliko moraju raditi rukama. Skinite икорный manikura može uobičajenim sredstvom za skidanje laka.

Stvarajući takav modni i lijepa manikura, let za kreativnost nije ograničena. Možete eksperimentirati s bojama, stvoriti efekt francuska manikura (to je teže). Tako, za francuski jezik, manikuru potrebno je u fazama nanositi prvo lak i male kuglice iste boje na vrh nokta, a zatim i na ostatak nokat druge boje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: