Idealno crvena kosa kod kuće

Postići рыжих kose nije tako lako kao što se može činiti na prvi pogled. Čak i profesionalni stilisti tvrde da je teško prvi put dobili savršen crvena boja. Neke žene vole da za dobivanje savršeno-crvene boje kod kuće koristiti agresivna kemikalija.

Tajne crvene boje

Naravno, ako imate puno sive, vam ne stane prirodnih boja. Morat ćete koristiti boja s amonijakom. Prirodne boje i оттеночные šamponi, crvena boja ne dopuštaju slikati седину. Oni mogu samo dati svoje kose pink nijansu.

Savjeti stilista

Ako imate kosu crvena od prirode, možete slobodno eksperimentirati s crvenom nijansama. Birajte srodne nijanse i držite ih u različito vrijeme, ovisno o tome rezultat koji želite dobiti. Kako bi se boja ne izgleda mutan, koristite posebna sredstva za глянцевания ili pranje kose.

Ako je vaša prirodna boja kose je daleko od crvene, bolje je da koristite redhead bakrenom ili каштановым dozom. Naravno, ako ste ne idući u dobiti crvenu boju.

Briga za crvenom kosom mora biti poseban. Njihov sjaj i živost će ovisiti od primijenjenog šampon. Vrlo je važno redovito koristiti posebne maske, ulja i uređaji za kosu.

Biljni lijekovi

Kako bi vaša kosa, obojena u redhead boju kod kuće, uvijek su lijepe i čvršći, koristite biljna sredstva.

Crvenkasto-рыжеватый nijansu vaše kose može imati omekšivač i maske na temelju луковой ljuske.

Ako vam se sviđa буроватый nijansu, koristite sok od mladih zelenih oraha.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: