Holivudski šminka

Hollywood u užem smislu – to je područje u državi Kaliforniji. U globalnom smislu – to je područje gdje se nalazi mnoštvo filmskih studija i gdje se nalazi mnoštvo zvijezda filma. Kada se govori o Hollywoodu, čini nam se američka filmska industrija. 1930-1950 godinama se Zlatno doba Hollywooda, jer je upravo u to vrijeme stabilizirao trenutne stvaranje кинокартин.

Zlatno doba Hollywooda

Zlatno doba Hollywooda….Kada su izrečene ove tri riječi u mislima predstavili elegantne подтянутые glumci muškog spola u lakonski odgovara i šarmantna glumica žensko savršeno složeni kose i odličan make-up. Filmovi sa starim retro automobila, fin ukras domova, prekrasne haljine prošlog stoljeća – to je sve o tome veličanstvenom stoljeću filmske industrije.

Onima koji žele naučiti trikove мэйк-apa i stvoriti takav stil Merlin Monroe naš današnji članak. Usput takav način da se odluče i zvijezde suvremeni film: Scarlett Johansson, Дита pozadina Thies, Reese Witherspoon. I ovaj popis je beskrajan.

Šminka u Holivudskom stilu

Što je karakteristično za takav make-up, tako da je svijetle usne, mekane trepavice, savršeno ujednačen ton kože i vidljivo olovka za oči.

Dakle, nešto što se treba učiniti u prvom redu – to je uskladiti ton lica. Спонжем ili četkom nanesite na lice svoje poznato nam тоналку. Ako želite stvoriti efekt glatke kože, onda je za te svrhe možete koristiti poseban ton krema ili temelj. U svom sastavu ima reflektirajuće čestice, koje će vašoj koži blagi sjaj.

Ako je vaša koža ima mnogo nepravilnosti, a zatim nanositi na program za tonsko krema korektor, koji je nužno dobro растушевывайте.

Nakon što ste izravnati ten do savršen, bez ikakvih nedostataka i покраснений, olovkom nacrtajte liniju obrva. I zapamtite jedno pravilo: ako vaše usne su glatke linije, a vi naglaskom njihove konture (a to je u Holivudskom šminke samo je potrebno), a zatim i liniju obrva ne mora biti oštra. U suprotnom, vaše lice će izgledati skladno.

Sjene za oči treba uzeti tjelesne ili svijetlo smeđe boje. Oni ne moraju snažno izražena, u tome i jest poanta лаконичного Holivudskog šminke. U njemu glavne – usne. Pod samu liniju obrva i kao podlogu na kapak nanesite sasvim svijetle boje. Da dirati u tamnije tonove sjenila, ako imate vrlo velike ili duboko usađene oči nanesite sjenu na sve uživo kapka, a ako se u blizini usađene do sredine, počevši od vanjskog kuta oka.

Nakon sjene ide red olovka za oči. Boje bolje da tamna, ali ako vam se ne ide crna i smeđa olovka za oči, zatim odaberite mekši boja. Povucite jasnu liniju od unutrašnjeg oka prema vanjskom. Ako su vaše oči u blizini zasadili – подводите ih, počevši od sredine.

Holivudski šminka

Maskara mora vam pružiti najveću moguću količinu i dužinu. Trepavice — nije najnoviji u stvaranju ove vrste šminke. Oni stoga moraju biti vrlo bujna i crna.

Румянами ste samo malo скорректируете oblik lica i podarite jednostavan, gotovo незаметного boje. Za to nanosite ih pod jagodice i dobar hlad.

Holivudski šminka

Smješten u Hollywood-make-up idu usne. Olovkom za usne nacrtajte točno i jasno ih liniju. Dozvoljeno je malo izaći izvan granica vizualno dati usnama пышноты. Nakon toga lagano припудрите osobe, uključujući i već izvučeni usne. I posljednja, što radite — nanesite mat ruž jarko crvene boje. Ruž za usne ne mora blistati, pa sjajilo za usne koristiti ne treba.

Ovdje su svoj Holivudski šminka spreman. Slobodno ići u šik večernjim satima haljinu na bilo koje svečani događaj.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: