Holivudski manikura manikura s folijom

Holivudski manikura manikura s folijom

Predstavnici kreativne industrije svakodnevno rade neumorno, na poboljšanju tehnologije i postupke, što omogućuje slatka dame osjećaju neodoljiv. To vrijedi i za dizajn noktiju. U posljednje vrijeme, ногтевой dizajn je sve više смахивает na umjetničko djelo.

Jedna od posljednjih inovacija u industriji, je manikura s folijom. Ova opcija noktiju dizajn može se primijeniti, ne samo za odlazak u noćni klub, ali i za svakodnevno «čarape». Manikura uz pomoć briljantne papira unatoč jednostavnosti u svojoj izvedbi, izgleda dosta zanimljivo i puno. Crni lak na noktima dopunjen trake sa zlatnim trakama folije – izgleda, po istini luksuzno.

Holivudski manikura manikura s folijom

Radimo manikura s folijom

Postoji nekoliko opcija za ovu manikuru. Foliju možete staviti kako na obodu nokta, tako i djelomično. Na primjer, тоненькую traku folije mogu se dogovoriti na bazi gljiva, a može učiniti «osmijeh» na njegovu kraju.

Raznolikost vrsta folije je također impresivan. Postoji posebna folija za manikuru sa zaštitnim slojem, koji se može ukloniti nakon toga, kao ukras gljiva završena. Tu je i hladno, тисненная, zgužvanom, folije u boji.

Holivudski manikura manikura s folijom

Ogromna potražnja je folija «Минкс». Ovaj termo-folija pričvršćena na ногтик pomoću izloženosti određenoj temperaturi. Ona lako skine, ako je potrebno, a ovo na noktima drži dovoljno čvrsto. Za stvaranje savršenog manikuru s pomoću folije, potrebno je samo film i sušilo za kosu.

Sušilom za kosu bi trebalo «zagrijati» foliju do blagog stanja. Zatim, pažljivo nanesite na nokat: od zanoktica do ruba. Nakon toga, da se uvjeri, da je film legla čvrsto i ne ispod nje nema zraka, pažljivo izglačati prekrivanje foliju спонжиком.

Ako ste se odlučili koristiti uobičajene role ili lima folijom, slijedite sljedeće upute:

1.Обезжирьте i očistite nokte.

2.Nanesite lak-temelj. To može biti transparentna tako određeno, omiljene boje.

3.Na malo подсохший lak, pričvrstite komad folije, potrebnih oblika. Bolje, ako svaki pojedinac noktiju će декорироваться odvojeno.

4.Nakon posljednje «manipulacije» s nokta, nanesite lak-закрепитель.

Holivudski manikura manikura s folijom

Kao da se nanese folija na nokat

1.Ne dirajte u foliju rukama, jer on drži i suza. Koristite blago namočenom u snopu štapić. Suhim vrhom, možete ga разглаживать.

2.Ako je folija postavljena na pod milimetra ne tamo gdje ste zamislili, — ne isplati se pokušati gurati ga. Ona je samo поморщится.

3.Ako «nemaju vremena» da se stavi na nokat foliju do trenutka potpunog sušenja osnovnog premaza, nanesite još jedan sloj.

Još jedna opcija za stvaranje originalnog manikuru s folijom

1.Nanesite osnovni premaz željenu boju i ostavite ga da se potpuno osuši.

2.Na ploče nokta nanesite posebnu ljepilo za folije.

3.Foliju željene oblike, stavite na ljepilo nakon što je jasna.

Neobičan uzorak na ногтиках možete stvoriti pomoću igle, ljepilo i folije.

Ljepilo treba pokriti cijelu površinu nokta. Zatim priložite foliju, ali uz pomoć igle ugurajte ga samo u onim mjestima gdje je to potrebno. Višak ukloniti pincetom nakon sušenja ljepila. Pokriti cijelu получившуюся ljepotu transparentnim lakom.

Skinite svoje svijetle manikura i neće biti posebnih poteškoća. To se može učiniti pomoću standardne tekućinu za skidanje laka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: