Hardverski manikura

Hardverski manikura obavlja se pomoću posebnog uređaja. Zahvaljujući velikom broju sadržanih u njemu različitih alata moguće je brzo i učinkovito, a što je najvažnije, bez obrezanja i od ozljede očistiti kožicu, ногтевую tanjur i kože na prstima.

Takav izgled noktiju je dizajniran posebno za ljude sa suhom kožom, također imaju veliki broj neravni, fino кутикулой, koja brzo raste, i problematične nokte.

Vrlo često hardverski manikura koriste zajedno s klasikom. Osim toga, to se lako rješava problem слоящихся, umišljen, oštećene nokte, dajući priliku poravnati neravnu površinu nokta.

Zbog toga, da je hardverski manikura radi na suhoj koži, on isključuje alergijske reakcije. Osim toga, škare pri tom manikura ne primjenjuju, a u skladu s tim nema opasnosti od oštećenja (male pukotine i ogrebotine), noktiju i kože, postupak se sigurnije i щадящая, za razliku od klasične manikuru.

Prilikom obavljanja ove vrste manikura koristi uređaj nalik бормашину. U njemu se vrte velikom brzinom brušenje mlaznice. Također imaju širok asortiman alata.

Setovi za hardver manikura dizajniran ne samo za profesionalce , ali i za kućnu laik. Međutim, u uređajima te višu razinu( ne i kod kuće) brzinom rotacije alata je mnogo veća.

Hardverski manikura

Osim toga, tu su uređaji za umjetno tako i za prirodne nokte.

Hardverski manikura kod kuće može se provesti ako imate:

— set za hardver manikura (po mogućnosti, za kućnu upotrebu);

— posebna znanja i vještine, koje možete dobiti na tečajevima ili s pomoću iskustva.

Da bi hardverski manikura kod kuće unaprijed se ukloniti na nokte lak tekućinom bez acetona i ukloniti kožicu uz pomoć drvenim štapićem. Zatim pomoću posebne mlaznice obraditi suhu kožu. Nakon što uzmemo drugu mlaznicu, u koji je niska абразивность i sadrže nam oblik naših noktiju. Dalje vršimo brušenje i poliranje nokta. I na kraju uzrokuje masažnim pokretima na ruke ulje ili krema.

Hardverski manikura

Zapamtite da kada hardver manikura pritiska mora biti slab, a glava pod kutom od 45 stupnjeva, pri čemu se stalno radi. Provedite dezinfekciju!

Drži manikuru uz pomoć aparata potrebno je puno manje vremena od bilo koje druge, međutim, zahtijeva znanje, u protivnom je moguće dobiti ozbiljne ozljede.

Ovaj postupak se može raditi 2-3 puta na mjesec, kako bi Vaše ruke su uvijek uredno i lijepo.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: