Хайлайтер – korisne kozmetički noviteti

Naziv хайлайтер prevodi na engleski kao «istaknuti». Trenutno, veliki broj žena bili u mogućnosti procijeniti sve njegove prednosti. Pomoću консилера odlučio izdvojiti određene dijelove kože ispod obrva i na скулах. Osim toga, хайлайтером također možete осветлять kožu i u drugim mjestima, gdje postoji takva potreba. Dodatni sjaj koži mogu biti lijekovi, koji sadrže шиммер, koji predstavlja reflektirajućim završi, blješte na suncu. Takav učinak žele postići mnoge žene, jer sjaj – to je znak zdravlja, kao i mladosti kože. A ako je vaša koža sjaji nije dovoljno, onda možete koristiti postizanje suvremenoj kozmetologiji. Sada to može biti бронзеры, kao i корректоры, шиммеры i, naravno, хайлайтеры.

Unatoč činjenici da je хайлайтеры nedavno se pojavio u косметичках moderne žene, oni su već uspjeli postati sredstvima svakodnevnu njegu. Oni se razlikuju među sobom na nijanse, oni su pogodni za korištenje, a također je vrlo kompaktan. Trenutno хайлайтеры dolaze u obliku prahu, vrhnje ili tekućeg sredstva.

Danas ćemo vam objasniti kako pravilno koristiti хайлайтерами. Najčešće je to sredstvo koriste, tako da jače istaknuti obrve. Da biste to učinili, dovoljno će biti ispod obrva detalj oko trećina dužine uzrokovati хайлайтер. Za djevojke s kožom lica treba koristiti hladne nijanse ružičaste boje, a ako je koža смуглая, onda je najbolje odabrati хайлайтер tople breskve ili smeđe boje.

Također se može primijeniti хайлайтер na najviši isturenim dio valjanje stoljeća, neposredno ispod obrva na tome mjestu, gdje se krivulje prema. Osim toga, postoji mali trik, koji je posebno pogodan djevojke s blizu usađene oči. Ako stavite malo rasvjete na području suze oči odmah na novi način засияют i nestati tragove umora.

Svjetlucanje možete dodati i usnama. To je vrijedno provesti хайлайтером na granici gornje usne s kožom, i odmah usne postati mnogo контрастнее.

Možete nanijeti хайлайтер na rumenilo. U ljetnom make-up varijanti najbolje umjesto rumenila koristiti бронзер ili samotamnjenje, nakon čega хайлайтер treba primijeniti na isturenim dio škole.

Također, uz pomoć консилера možete izdvojiti čelo. A za sjaj na tom zemljištu nije bio previše jak, treba pomiješati хайлайтер i vaše тональное sredstvo. U tom slučaju, sjaj kože će biti mat.

A ako želite fokusirati na središtu vašeg lica, a zatim хайлайтером treba izdvojiti most nosa. Možete i malo кодичество rasvjeta nanesite na centar brade pomoću kružnih poteza. A u slučaju da vaš brada jako omiljen, хайлайтер možete pomiješati s бронзатором. Na taj način se može postići jednostavno sunčanje.

Svakako da je malo vjerojatno zapamtiti sve naše savjete. Međutim, postoji jedno univerzalno pravilo u primjeni rasvjete im treba izdvojiti najviše zvučnici područja na vašem licu. Хайлайтер i namijenjen je upravo za to, da oponaša odsjaj sunca na koži.

Хайлайтер – korisne kozmetički noviteti

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: