Gljiva: gdje vreba opasnost

Gljivice na noktima daje jako puno problema, ne samo zbog toga, što daje ногтям stravičan izgled, ali budući da je njegov tretman traje jako dugo vremena.

Gljiva počinje s područja između prstiju. Ljuštenje, svrbež, koža ruku i nogu počinje stjecati sve više pukotina i čireva – prvi znakovi da imate planirana je veliki problem. Ako na nju, prvo ne obratite pažnju, onda je gljiva kretanje na noktima. I još jedan znak parazit je pruge i mrlje žute, bijele ili сероватого boje na rubovima noktiju. Dalje Vaš nokat počne pahuljica, i gljiva prodire sve dublje. Sve se to događa polako, tako da mnogi naivno vjeruju da će sve proći sama od sebe. Ali to je greška, jer gljiva treba tretira, inače sve može pogoršati i doći do toga da ćete postati osjetljiva na sve bolesti. Tako da na prvi znak manifestacije nametnika, obratite se svom liječniku.

Gljiva: mjesta boravka

Gljiva je vrlo lako priključiti u javnim prostorima( bazen, plaža, sauna, teretana, kupaonica), posebno ne držeći se tih pravila, kao što su:

— ne hodati bos;

— uvijek je dobro osušiti noge i ruke ručnikom

— prevencija;

— ne nositi usku obuću;

— primijeniti različite alate koji će zaustaviti Svoje izdržljivosti znojenje stopala;

— izbjegavajte ozljede nokte (to povećava rizik od bolesti).

Ako se čarobnjak za manikuru i pedikuru loše poštuje higijenu svog radnog mjesta, posebno njihovih radnih alata, tada postoji velika vjerojatnost pokupiti gljivice, a da ne spominjem više ozbiljnih bolesti.

Infekcija također je moguće, ako netko od članova obitelji ima gljiva. Kako bi se osigurali:

— дезинфицируйте kadu i posteljina;

— ne ići bos;

— ne nosite cipele i odjeću zaraženih;

Naravno, pacijent se također treba pridržavati nekih pravila kako bi noktiju gljiva nije prebacio na članove obitelji: za dezinfekciju odjeće, obuće i pravovremeno liječenje.

Noktiju gljiva liječenje

Prije nego što počnete vaše liječenje, treba odrediti koju imate vrsta gljiva. To se može učiniti pomoću brisa.

Tretmani mogu biti lokalni i biti u втирании антигрибковых masti, ili na više pokrenute fazama Vam mogu dodijeliti ozbiljniji tretman pijenja tableta.

Gljiva nije jedini problem, koji se brzo i široko se primjenjuje, ali ga je vrlo teško i dugo liječiti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: