Zašto muškarci ne žele završiti djecu?

muškarci ne žele djecuTi si već spreman na ono što će steći brojne потомством? Pa, ili barem jedan розовощеким карапузиком, a tvoj muž se pretvara da ne primjećuje tvojih savjeta ili upravo ti kaže da nije spreman? Prije nego što daju mu skandali ili ga baciti u nadi da će naći nekoga, koji želi djecu, da pokušamo shvatiti u čemu je problem njegov odnos prema rođenju djece. Može li se zajedno možete pronaći rješenje ove situacije. Ako duboko kopati, onda ispada da je samo mali postotak ljudi uopće ne žele imati djecu, drugi ipak smatraju da još nije vrijeme. Tako gledano, da je u sadašnjem ekonomskom i ekološkom okruženju «roditelj» instinkt često ne voli probuditi. Koji su osnovni razlozi za to?

  • Sebičnost i štednje. Dvije ogromne razlozi nevoljkosti da sklapaju djeca, koje se mogu spojiti u jedan članak. On je navikao da je on glavni, njegova želja je da se zakon, ti si ga privatno vlasništvo, sve tvoje pažnju samo na njega, sve je oko njega i samo njega i nespremnost podijeliti to s nekim i daju se netko, u ovom slučaju djetetu. Uostalom, on zna da je pojava dijete gotovo sve tvoje vrijeme će biti posvećena. A što sam ja? — misli čovjek — malo toga, da sada meni i mojim hirovima ne će biti posvećena pažnja, tako da još više i još rashoda u obiteljskom proračunu pojaviti, ne, dakle, posao neće ići!

Naravno događa i tako da samo экономизм igra veliku ulogu u nesklonosti stjecati потомством. Zbog malih plaća, promjenjiv rad. Od tog trenutka možemo glatko ići na sljedeći razlozi zašto muškarci ne žele završiti djecu

  • Samoostvarenje. Da bi se s osjećajem samopoštovanja kod muškaraca je sve bilo u redu, treba mu uzeti najviše mjesto na ljestvici među svoje prijatelje, poznanike i sl. to je da imaju prestižnu posao, auto, — kod svakog pojedinog muškog tima svoje ukrasi i mjerenja. A evo pojava djeteta može se znatno usporiti proces promocije gore stepenicama ljestvici, jer on ne može na primjer brzo prebaciti s jednog posla, koji mu je dosta, na drugu gdje mu se čini da to brže ide kroz redove, jer sada on biti otac obitelji, i on će morati razmišljati o tome kako se hrani i odijeva. Ovdje je, ne do rizika.
  • Odgovornost. On je toliko odgovorni da se ne može dopustiti napraviti sebi dijete dok ne postići plaće, na koju će se moći hraniti tebe, sebe i svoju карапуза. I odjednom nešto nije u redu? Iznenada sutra kriza, otpuštanje, bolest? Ovdje je супергипертрафированное osjećaj za odgovornost i prestaje mu se odlučite na stvaranje ispunjenje obitelji — mama, tata i sinčić (gal).
  • Инфантильность. Kako je lako прикрыться braneći ideju o tome da je potraga za nastavak vrste je samo jedan od životinjskog instinkta, da djeca to ograničenje slobode, da je naš planet su gužve. Kako bi se ovo sve ne zvuči otrcano, muškarac lukavo dovodi pod ovu ideju. On je borac za ideju subkultura childfree.

Neki od ovih razloga odbijanja sklapaju djeca od svoga muža morati izdvojiti ti sama, pa kako onda наставить ga na put pravi, ja mislim da ti разберешься sama, jer nitko ne zna svoga muža bolje nego ti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: