Glavne greške u make-up

Često govorimo o tome da se ne treba bojati eksperimentirati. Međutim postoje tehnike koje je bolje ne koristiti, da šminka ne pokvari. Danas ćemo vam reći o najčešćim pogreškama u make-up.

Miješati tonski moisturizer

Mnogi vizažisti savjetuju da to radiš, ali pri tome zaboravljaju odrediti, da to treba učiniti isključivo na snimanju, jer je za nekoliko sati s ton krema stvarno se ništa ne dogodi. Ovo miješanje se može razrijediti čak i guste strukture tonsko krema. Pri tome će krema biti više sličan ton, a koža dobiva sjaj.

Međutim, ovdje ima i svoje zamke. Nad formulom vaše tonsko znači mnogo godina radili znanstvenici, stalno poboljšanje formule i доводя ga do savršenstva. Međutim, oni ne računaju na to da ćete ga nešto razrijediti.

Dakle, učinak takvog uzgoja može biti jako nepredvidiv. Prije svega, svi proglašen proizvođač nekretnine jednostavno nestati, a sam ton kroz nekoliko sati će ići prugama. Ako je struktura vašeg tonsko krema vam se čini pregusta, možete promijeniti način na njegovu primjenu, jednostavno istezanje ova krema na koži koja je prethodno dobro увлажнена. I to ne treba prstima, kistom ili spužvom, koji će vam na temelju leći više diskretno i transparentno.

Razrijediti maskara

Naravno, maskara razrijediti moguće je, međutim treba? Sama maskara je polimer ili voštana, i to je od toga će ovisiti kako te strukture moći miješati. Ako dodate vodu u восковую maskara, onda to više neće biti homogena. A ako je isti dodati u maskara спиртосодержащий tonik, maskara će ostati homogena, međutim, za oko očiju to će biti veliki test.

Krema za oči i može se razrijediti maskara i čak neće biti štetna za oči zbog svoje formule, međutim, maskara će izgubiti svoju održivost. Ako u najgorem mogućem trenutku ste primijetili da vaša maskara загустела, možete toplo njihove materijal tinte u vruću vodu. Na taj način vaša maskara će postati više tekućine, ali to je vjerojatno privremeni učinak, koji može spasiti vaš maskara, ali još uvijek ga je bolje će se promijeniti.

Ne bojite kontura trepavica

Nije važno da se koristi za crtanje kontura na očima, sve uništiti ne samo bojenje ресничного konture. Možete raditi gornjeg kapka uz pomoć фломастера-olovka za oči, on će biti više pažljivo прорисовать sav prostor između trepavice. Nakon toga će vam trebati samo boje tinte temelj trepavica, a vi već ne možete se bojati obojiti kapka maskara. I tek nakon toga će biti moguće primijeniti hladu ili olovku.

Kao rumenilo koristiti бронзер

Sada je u modi isključivo roza rumenilo treba nanijeti samo na dio obraza koji dolaze uz osmijeh. Бронзер, koji je savršen ton vaše kože, može se primijeniti samo za konture lica, dobro ga pritom растушевав.

Primjene u prahu oko očiju

Oko tog primanja u tijeku sporova do sada. Naravno, u prahu sposoban dobro izjednačiti boju kože, i ona je često potrebno pri korištenju консилера. Međutim, zbog svoje fino zrnate strukture u prahu može istaknuti sve svoje bore koje se pojavljuju prije ili kasnije, sve žene. Točno da ne treba koristiti izgubiti prahu. Danas na internetu možete naći mnogo slika zvijezde, koje imaju ispod očiju i bijele prašine. Tako zapamtiti je pravilo da će biti lako. Izaberite najbolje сатиновое полупрозрачную u prahu, koja se može odozgo pospite termalnom vodom, koja посадит u prahu, što je rezultiralo vaš ton bolje spojit će se s kožom.

Jarke boje za oči i usne

Svi vizažisti tvrde da je šminka je prostor slobodnog stvaralaštva. Pa ako od vas će biti ugodno u make-up s ljubičastim sjenama, zelenom olovkom i crveni ruž, takva šminka ima pravo na postojanje. Međutim, najbolje će se pridržavati pravila koje govori, naglasak treba staviti na usne ili oči.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: