Frizure s zatvorenih ušiju

Frizure s zatvorenih ušiju

Takva frizura su odličan način ne pokazuju svoja неидеальные uši. Uostalom, nije svaka žena zadovoljna oblikom svoje uši, zbog čega mnogi imaju neke komplekse. A budući da muškarci na 95% procjenjuju žene na njihov fizički izgled, представительницам slabijeg spola moraju naći različite načine kako sakriti nedostatke svom izgledu i prikazivati isključivo svoje dostojanstvo.

Propale oblik ušiju, možete sakriti jedan način pokupiti takvu frizuru, na kojoj je uši ću samo da se ne vidi. Najčešće je riječ o оттопыренных ušima, međutim, svaka djevojka sama odluči, uspješna je imala oblik ušiju ili ne, isplati li ih se skriva ili se isti mogu mahati. Ako ste ipak odlučili da sakriju svoje uši vam treba odabrati takve frizure, kao i odgovarajuće kratke frizure ili repovima koji će pokriti vaše uši. Trebate pokupiti varijante u kojima uši su bili zatvoreni u potpunosti ili skrivaju bi samo оттопыренную gornji dio uha. Vam može odgovarati takve frizure:

Kosa teče. Ako imate kosu srednje dužine ili duge, vaše uši zasigurno biti pokriveni sa od znatiželjnih pogleda. Međutim, treba imati na umu o tome, da je za olabavljeni kosu treba svakodnevno brigu. Ukras takve frizure mogu postati trake, ободки, kao i umjetna ili свежесрезанные cvijeće. Također možete napraviti sami pletenica ili rep, greda ili ракушку. Možete učiniti sve, što je najvažnije, da se uši pri čemu su pokriveni sa. To se može ostvariti počevši tkanja na velikim udaljenostima iz ušiju ili objavljivanju kovrče na obje strane. Kovrče moraju pokriti svoje uši. Oni mogu biti kao поникающими, tako i lagano подкрученными unutra. To se odnosi na vlasnike bujne, guste kose.

•Ako je vaša kosa ne razlikuju sjaj i густотой, možete iskoristiti kao prijevaru. Da biste dobili željenu količinu možete завил kosu uz pomoć uvijači ili плойки, ili tako što kemijsku завивку. Također možete koristiti nadzemni kosu. Prve dvije metode mogu negativno utjecati na zdravlje vaše kose. To se posebno odnosi na kemiju, koja je oslabljena kosa uopće nije preporučljivo. Najsigurnije će biti treća opcija, tim više što on će vam dati priliku da odaberete željenu količinu. Međutim, treba znati mjeru, za režijske kosa izgledati prirodno.

Frizure s zatvorenih ušiju

•Također možete napraviti frizuru koja bi закрывала uši i kratke kose. Pri tome je važno da se kosa stići do sredine ušiju. U ovom slučaju vam treba napraviti željenu količinu, tako da se može prikriti uši. Takve frizure idealne žene, kod kojih je duguljast oblik lica. Ako je vaše lice okruglo, trebat će volumen i odozgo, da vaše lice ne izgleda bundeve.

•Na kratke kose stilisti preporučuju napraviti frizuru bob. Lijepa i elegantna, ona će biti u mogućnosti pokriti gornji dio vaše uši. A jer vam se upravo to i treba.

Kao što možete vidjeti, da bi žena bila atraktivnija, postoji veliki broj opcija. Potrebno je samo malo strpljenja i mašte. Međutim, zapamtite da ako se čovjek istinski ceste, on neće miješati svoje nedostatke, jer ono što je najvažnije kod bilo koje osobe – to je njegov unutarnji svijet.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: