Frizura «Ruža od kose»

Frizura pod nazivom «cvijet» ili «ruža» iz kose uljepšati glavu sve djevojke, koja je duga kosa. Ako morate negdje izaći ili jednostavno želite mijenjati svoju rutinu, napravite sebi ovu originalnu frizuru i osjetite pravi kraljica. Sve prednosti ove frizure na lice: to je lijepo i jednostavno, magija, štoviše, ona je vrlo neobična i ne baš moći sebi da ga izgraditi sami, čak i ako ne posjeduju posebne vještine u ovom poslu.

Pogotovo u ovom frizuru vrijedna da to maksimalno вариативна, možete ga izvesti u svim varijantama, i to može učiniti čak i ako imate jako dugu kosu. Na kosi srednje dužine, možete izgraditi malu розочку ili nekoliko malih розочек.

Ako uzmemo u obzir da je u temelju ove frizure leži upravo pletenje, od vas će biti potrebno koristiti najmanje alat: četka za označavanje пробора, невидимки i klinac, mali bend i bilo koji dekorativni ukras da bi organizirati sredinu cvijeta.

Frizura

Tehnika izvođenja frizure

Izvršiti ovu frizuru možete na sljedeći način:

1.Od kose, odvojite neki pramen kose, od kojih ćete napraviti ružu i vrlo pažljivo ju češljati.

2.S odabranim vlasi početi tkati povratne kikice, odnosno pletenica, koja плетется označili vlasi pod dno. Nakon nekoliko takvih плетений, vrlo nježno, s jedne strane izvucite vlasi, povlačenjem ih pri tome u potpunosti.

3.Zatim nastavite tkati kikice, povlačenjem vlasi opet na isti način, s jedne strane, a nakon toga savjet rezultira pljuvati učvrstite gumicom.

4.Nakon toga od pljuvati okrenite cvijet na taj način da dobije ruže, a izduženi pramenova pri tome su s vanjske strane, oni će vaše latice cvijeta.

5.Dobivene frizuru učvrstite невидимками. A ako cvijet kod vas je bio mali, da je dovoljno samo dva pinova koji se postavite u odnosu jedni na drugima pod pravim kutom.

6.U sredinu cvijeta stavite neki svijetli detalj, na koji planirate da ukrasite svoju kosu, tako da je to što završio izgled.

Nekoliko korisnih savjeta

1.Ako planirate učiniti od svoje kose ne jedan, nego nekoliko boja, pokušajte da su bili u mogućnosti isti.

2.Latice cvijet treba pospite lak za fiksiranje. Osim toga, možete koristiti boji ili sjajnim lakom, dati svoj рогу originalan i jedinstven izgled.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: