Frizura Je «Valjak»

Postoje frizure koje ne izlaze iz mode. To se može objasniti njihova svestranost, jer oni su savršeni za bilo koju prigodu. Možete ih nositi i svaki dan, i u formalnom slučaju. Upravo takav šišanje i frizuru «valjak». Još drugačije zovu «francuski twist» ili «kućica morskog». Ako je gledati na frizuru, onda je nemoguće odmah shvatiti gdje je djevojka u pitanju. O tome rječito govori samo ukrasi. Uostalom, i u ured s takvom frizurom se može ići, pa čak i za vjenčanje na najbolji подружке. Sliku će dati эксцентричности iscrpljeni od frizure pramenovi.

Kako stvoriti takvu frizuru, ne treba koristiti puno alata. Trebate pripremiti samo lak za kosu, češalj, kao i невидимки i ukosnice za kosu.

Ovu frizuru možete napraviti vrlo brzo. Prvo зачешите na jednu stranu kose. To može biti i lijeva strana i desna. Što je najvažnije, da vam je udobno.

Nakon toga, uz pomoć невидимок učvrstite kosu. Nad заколотой strane vratite sve dlake krajem unutra. Zaključati ovu frizuru možete pomoću vijaka, kao i lak za kosu.

Frizura Je

Već više od desetak godina, ova frizura je vrlo popularan. Za to postoji jednostavno objašnjenje – ona je univerzalna. Malo mašte i pribor moći prilagoditi svoju frizuru za svaku prigodu. Možete stvoriti poslovne stil, tako i nježan, romantičan, a možda čak i poletjeti-agresivni. U svakom slučaju, vaše slike će biti vrlo seksi. Velik broj uzoraka, koji se mogu povezati s ovom frizurom, kao i lakoća i brzina ga ostvariti – to je, svakako su važni argumenti u korist ove frizure.

Frizura Je

Frizura je «valjak» je pogodna za bilo koji tip osobe, ali postoje određene nijanse. Djevojke s okruglim ili ovalnim tip osobe takva frizura će biti jako dobar izbor, pogotovo ako ostavite slobodnim neki vlasi kod škole, koje samo удлинят vaše lice. Ako pri tome imate još i dovoljno gusta šiške, onda će to biti idealan izbor. Ako je ista djevojka trokutastim ili kvadrat lice, onda tu frizuru treba graditi pod blagim nagibom. U tom slučaju potrebna je asimetrija, koja će vam pomoći da se sakriju угловатость vašeg lica. Ako imate kosa šiške ili ćete se koristiti sva oprema s jedne strane, to je previše igrati samo na svoju ruku.

Savršeno će odgovarati ova frizura je kako djevojke koje žele vizualno produljiti svoj vrat. U ovom slučaju će vam pomoći da još i duge naušnice.

Frizura Je

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: