Francuska manikura

Francuska manikura – to je elegantan i ženstveni izgled noktiju. Osim toga, lako se uklapa pod bilo koju situaciju, počevši od rada i završava u stranku na vjenčanju. Glavni zadatak francuska manikura – isticanje prirodne ljepote gljiva. Fr izgleda dobro na svim oblicima i dužini noktiju. Ali je poseban šik – francuski pedikura.

Kako napraviti francuska manikura.

Prije nego što počnete маникюру, potrebno je dovesti svoje ruke u red, подровнять oblik i dužinu noktiju, uklonite kožicu. Dalje nam je potrebno:

osnova za lak

— lak-emajl (blijedo-ružičaste boje)

— bijeli lak

— закрепитель laka

— posebne ljepljive trake

Utječemo prvi sloj osnove i radujemo joj se osuši. Zatim dolazi sloj od blijedo-ružičaste boje. Nakon što je sušena, mi наклеиваем na svakom ногте posebnu traku na razini od ruba nokta. Zatim na rubu, dodajte još jedan sloj, ali već će to bijeli lak. Dajemo ga da se osuši. Nakon toga, pažljivo izvadite trake i utječemo na закрепитель, koji će dati sjaj Vašem маникюру, i zadržati ga na duže.

Francuska manikura

Također любительницы френча mogu ga mijenjati dodavanjem dijamanata, koji se može smjestiti u kutu bijele linije, ili u centru, ili tako što će sve Svoje fantazije. Uvijek možete na vrh френча napraviti u nekom obojene slika. Možete eksperimentirati s izborom boja za Vaše voljene manikuru. Na primjer, uzimanje umjesto roza — žuta, a umjesto bijele boje – narančasta. Budite originalni i nemojte se bojati promjena. Osim toga, budite vrlo oprezni da Vaš francuska manikura je izgledao, i zapamtite, ako ćete koristiti tamne boje, ne možete sakriti nedostatke.

Francuska manikura zahtijeva temeljitost. Budite spremni na to da ako radiš fr prvi put, onda Ćete morati nekoliko puta ponovi, prije nego što je potrebno za postizanje rezultata.

Francuska manikura

Francuska manikura izgleda dobro na svadbene svečanosti. Ali manikura nije jedino o čemu treba brinuti prije vjenčanja. Uostalom, to je cijeli proces.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: