Francuska manikura шеллаком

Danas je teško pronaći модницу, koja ništa nije čula o шеллаке. Sada je najpopularniji manikura, jer ga je prosječni vijek trajanja 2-3 tjedna. Teško je zamisliti, kao što smo mi, ženska polovica stanovništva su živjeli sve to vrijeme bez šelak bila! On sjedinjuje u sebi sve najbolje svojstva gela i laka. Danas moramo pokušati razumjeti što je potrebno da bi se takva manikura i korak po korak objasni kako bi manikura, gel-lak za sebe.

Opće informacije o gel-laka

Takvi lakovi dolaze u 2 vrste: jednofazni i trofazni. Pomoću prve, ne treba primijeniti bazu i top, o kojima smo još spomenimo u nastavku. S njima napraviti manikuru naravno brže, ali oni ne postoje, svaka tvrtka.

Također trebate znati da postoje gel-lakovi ispod dvije vrste žarulja: UV-lampu i LED žarulju. U prvom slučaju polimerizacija se odvija u roku od 2 minuta, u drugom, u roku od 30 sekundi.

Первоочередным trenutak koji utječe na otpornost gel-lak, je ispravan slijed njegove primjene. Kada ga pridržavali, gel-lak će krasiti Vaše neven oko 3 tjedna.

Francuska manikura шеллаком

Kako napraviti manikuru шеллаком kod kuće

I tako, prva stvar koju morate učiniti — dati ноготкам lijep oblik i poravnajte rub nokta, a i, što nije manje važno temeljito očistiti nokat od nečistoća.

Zatim бафом skinut gornji sloj nokta do матовости i na slabe nokte se nanosi lijevani.

Tek nakon toga u tankom sloju nanosi gel baza, koja stvara povezanost između prirodnog nokta i prirodna tvar — gel-lak, a također štiti nokat od boje pigmenata. Nužno запечатывайте završetak nokta za bolju stabilnost.

Nakon toga, opet se nanosi u tankom sloju od 1 do 3 sloja gel-laka željenu boju. U našem slučaju, za francuski jezik, manikura to je nježna ružičasta, prozirna ili smeđe boje.

Drugi sloj može se nanijeti ili slike polumjeseca na rubu nokta, ili već nakon slike. U prvom slučaju, bijela boja osmijeh će biti svjetlija, u drugom – više zasićena. Ne koristite šablone, oni ometaju сцепливанию slojeva. Svaki od slojeva lijekove u UV-lampu u roku od 2 minute ili u LED lampu 30 sec. Preko bijelog polumjeseca možete, ako želite, ukrašavanje noktiju šljokicama.

Kako bi vaš osmijeh je glatka i lijepa bolje ukapajte шеллак u neku malu posudu (крышечка, tanjur) i uzmi kist s nje. Nakon nekih treninga, ako niste učinili prije obični lakovi, kod vas bi trebalo raditi. A oni koji su činili francuska manikura ne mogu brinuti jer шеллаком ga učiniti lakšim, a vi se sami uvjerite se kada pokušate. Nakon crtanje linija osmijeha četka pažljivo вытирайте.

Posljednja faza – primjena topa – trebam da biste prikvačili manikura i dati sjaj. Top i kvalitativno lijekove u lampu, nakon čega очищающим sredstvo uklanja ljepljiv sloj s nanijela gel-laka.

Treba zapamtiti da skinu gel-lac se preporučuje kroz namakanja sredstvom. Nakon toga, on se lako uklanja s pomoću narančine štapići.

U zaključku bi još jednom napomenuti da je nail шеллаком ne samo da će Vam pružiti šik održavan ноготочки najmanje 2 tjedna, a i štiti ih od vanjskih oštećenja. Stoga, uzimajući off gel-lac, Možete dobiti lijepe duge neven spremni za novi veličanstvene manikuru.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: