Francuska manikura, gel-lak

Dobro održavano ženske ruke nikada ne izlazi iz mode. Mekana, hidrat koža, obrađena nokti čine djevojku još ljepši. Modni svijetle nijanse premaza uvijek ne postoje prikladni. U takvim slučajevima fr na noktima gel-laka će spasiti situaciju i traje ne manje od 15-20 dana.

Kako pravilno raditi fr gel-laka

U kojoj god tehnici nije provedeno je francuska manikura, gel-lak, on mora biti uredan, a sve linije su glatke. Privlačnost френча je u tome da kada se pravilno nanošenje premaza, može se vizualno učiniti ногтевую tanjur duže, a prsti su tanji. Kada samostalan rad potrebno je da:

 • posluživanje obojena dio nije bio po dužini više nego glavna svijetla pokrivenost;
 • linija osmijeha выводилась simetrično središnje osi;
 • bočni rub osmijeh završavala u mjestu gdje je točka slobodnog ruba nokta;
 • osuši lak sa гелевой komponente odvija se uz pomoć posebne UV lampe.

Fr na noktima gel lakom

Klasična je francuska manikura gelom

Klasici френча smatra se da crtanje slobodnog ruba bijele boje pomoću tanke kićankama. Takva vrsta dizajna odgovarati, kao što je na noktima srednje dužine, tako i kratke. Novak u kući će biti teško slikati sve uredno će vam trebati vremena da se osjećaju sigurni. Detaljno kako nacrtati fr gel-lak korak po korak sami:

 1. Kupiti i pripremiti potrebne alate za francuskog noktiju gel-lak – UV-lampu, lakovi, bazu, vrh, četkica, tekućinu za skidanje laka.
 2. Uklonite stari premaz s nokta, ako je tamo bilo.
 3. Пилкой obraditi nokat, niveliranje površina, dajući oblik slobodnog ruba.
 4. Kožicu lagano gurnuti na liniji rasta.
 5. Nokat masti праймером, bez ulaska na kožicu.
 6. U tankom sloju nanesite bazu za bolje prianjanje laka za površinu nokta.
 7. U dva sloja pokrivaju lak u boji, od kojih je svaka suši se pod UV lampa. Boja je bolje odabrati blizu prirodnom ili prozirno.
 8. Kroz krpu koja ne ostavlja dlačice maramice i клинсера skinite ljepljiv sloj.
 9. Fino kićanka uredno nacrtati crtež osmijeh na rubu nokta. Klasici smatra se da je bijela boja. Naučiti kako nacrtati fr gel lakom može se, gledajući video, koji se nalazi u nastavku. Osušiti pod svjetiljkom.
 10. Override površinu nokta topom.
 11. Skinite ljepljivost клинсером kroz krpu koja ne ostavlja dlačice maramice.
 12. Ukupne akord mora postati utrljavanja ulje na kožicu.

Klasični fr na noktima

Kako napraviti fr gel-laka s трафаретом

Novak kod kuće napraviti uredan, kvalitetan je francuska manikura, gel-lak će biti teško. Kako bi pojednostavili zadatak, možete se poslužiti трафаретами, koji se prodaju u specijaliziranim trgovinama. Učinjeno je to tako:

 1. Redoslijed glavni dio rada pa sve do dva slojeviti nanošenje osnovnog svetle boje s gelom ne razlikuje od faza klasičnog френча.
 2. Nakon uklanjanja ljepljivi sloj sa strane slobodnog ruba nokta ljepljive strane je pričvršćena traka matrica.
 3. Slika će ispasti s ravnom linijom, kao i kod nanošenja gel lak kontrastne boje, pogreške neujednačena rubu će ostati na površini matrica.
 4. Osušiti pod svjetiljkom.
 5. Nanesite top.
 6. Skinite ljepljiv sloj клинсером.
 7. Premažite kožicu i bočni valjci uljem.

Šablone za френча na noktima

Kako napraviti fr gel-lak za vjenčanje

Vjenčanje fr ne bi trebao imati jarke boje. Ispravno će, ako se francuska manikura će se održati u belo-roze tonovima. Bolje, ako za svečani događaj će se dizajnom stručnjak, ali потренировавшись unaprijed, možete napraviti kod kuće sami. Sve prve faze izvođenja francuska manikura identični. Svečani izgled ногтям dati ukras.

 • Dodatno je moguće napraviti slika bijelom bojom uz osmijeh linije. Lijepo će izgledati uzorak u obliku malih grančica ili uvojaka. Ne znam što je bolje slikati fr na gel-лаке? Iskoristite гелевой boje zaštitni znak, koji je korišten za glavni poklopac, onda растекания moguće.
 • Elegantno izgleda da je francuska manikura, kada je ukrašena s nekoliko sitnim šljunkom Swarovski ili kapi блесток. Sigurno ostati oni će, ako neko topom.

Fr sa štrasom na noktima

Kako odabrati gel-lak za francuska manikura

Odabirom lak s гелевой osnova za kućnu upotrebu, prvo treba obratiti pažnju na čimbenike kao što su:

 • proizvođač brand mora imati dobar ugled i naši stručnjaci;
 • konzistencija laka mora imati srednju gustoću i viskoznost, biti bez комочков i dlačica;
 • četkica je usidren u колпачке mekana, širina zgodan za nanošenje;
 • jedno-, dvo — ili tro-fazni pomoću topa i baza, razlikuju tehnikom crtanja;
 • odgovarajuća paleta boja.

Foto: ideje francuska manikura

Korištenje laka na bazi gela za izradu francuske manikura je postao božji dar za majstora i domaćih stručnjaka. Trajnost spremanje pokrivenost nokta pomaže ruke izgledati uredno, u trajanju od najmanje 2,5-3 tjedna, kada se koristi биогеля rok se povećava. Foto predstavljaju različite mogućnosti za korištenje гелевого laka, šelak bila. Vrijedi za obavljanje francuska manikura s obrnutim povratne mjesec, dodatnim uzorcima, dual pruga ili zamjena bijele boje, na rubu vesela palete.

Dvije francuska manikura

Višebojno francuska manikura

Video: kako napraviti fr gel-laka

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: