Folija za nokte

Šik metalni manikura može stvoriti svojim rukama kod kuće, ne vraćajući se u skupe salone. U tome će vam pomoći folija za nokte. Ovo nije obična hrana, a materijal ima određenu strukturu, tako da se druge vrste koriste se ne događa. Kupiti lak-foliju za dizajn može se na internetu i u specijaliziranim trgovinama. Cijena na nju niža od cijene konvencionalnih lakova, a nanositi na nokte foliju vrlo jednostavno.

Uputstvo: kako koristiti folije za nokte

Neobičan manikura

Da bi obuhvat bio uredan i dugotrajan, morate ispravno provesti postupak primjene. Prionula bilo koje vrste materijala slijede obavezno shemi:

  1. Отпарить prstićima, odrezati kosu, poliranje ploča, nanesite lak-temelj.
  2. Nakon sušenja ljepila (poseban) ili gel, koji je tada полимеризовать u lampu. Koriste samo tematski, kako bi učinak bio je dugotrajan i nije nekako oštetiti uzorak.
  3. Zatim može biti primijenjena na materijal, nužno prenosive strane. Glatke površine drvene ili uklonite pamučnim štapićem.
  4. Skinite naglim pokretom, ali pažljivo, u: od kožicu.

Dalje treba obavezno nanesite premaz-lak, ali samo par sati nakon lijepljenja. Preostali materijal možete obrezati uz kožicu, ostaci laka ukloniti namočenom u benzen, kloroform, aceton uklonite pamučnim štapićem. Top dati mekoću i praktičnost.

Što je переводная folije

Nail art sa spužvama

Folija može biti prevedena ili tear-off. Переводная najpovoljniji oblik za izradu metalnog sjaja. Prodaja listova ili рулончик. Koriste s posebnim ljepilom ili gel, s pomoću kojih se stvaraju puna slika i ne treba izrezati kalupe. Struktura glatka, bez uzoraka, za razliku od teksture i koncizan. Pomoću prenosive čine francuski uzorak, tako da je prevesti trake samo na vrhovima.

Što odabrati ljepilo

Za rad je najbolje odabrati specijalitet ljepilo za folije za nokte. Možete ga kupiti u specijaliziranim trgovini ili u salonima. Ne trebate pokušati držati konvencionalnim bombama za papir ili druge vrste. Neispravan i bez odgovarajuće ljepilo ne može samo pokvariti crtanje, ali i oštetiti ploču. Poseban клеящий malter ne suši ultraljubičaste svjetiljke, samo treba pričekati par minuta nakon primjene. Kvalitetan materijal otporan, dobro drži čak i kada su u kontaktu s toplom vodom i kada mehanička oštećenja, s njim je lakše raditi.

Kako napraviti mirror manikura

Ogledalo manikura

Ogledalo sjaj čine ne samo zlatnim i srebrnim, ali i drugih živih boja s odražava učinak. Postupak nanošenja ogledalo pokrivenost je malo drugačiji.

  1. Prvo površinu ploče očistiti, masti.
  2. Iz role izrezati gotova oblika za nanošenje.
  3. Staviti foliju za nokte pod protok toplog zraka i разровнять. Nekoliko minuta zagrijte protok zraka do konačnog fiksiranja. Topom pokriti nema potrebe. Za zagrijavanje se može koristiti potrošačke sušilo za kosu.

Prvi put možda neće uspjeti, ali ako je shvatiti, kako se radi, i malo vježbati, onda svi moraju uspjeti. Manikura uz pomoć folije zahtijeva upornost, temeljitost. Ogledalo art proizvodi trajan dojam jednakim sjajem i bogatstvom boja. Pokrivenost izgleda bogatije i jače nego lak kaput ili гелевое, a posao je znatno jeftinije.

Kako skinite foliju s noktiju

Briljantno ili reflektivni premaz će biti potrebno na zabavi, ali ne u svakodnevnom životu. To nije tako dugo kao gel-lak, i povući će biti puno lakše. Vrlo jednostavno isprati uobičajena sredstva za skidanje laka. Ako se pojavljuju poteškoće – treba držati pamuk disk s acetonom nekoliko minuta. Na gelovi pokrivenost snimljen baš kao i sam gel. Važno je zapamtiti da je takva manikura je poželjno učiniti djevojke koje imaju problema sa zdravljem. Ove vrste dizajn će biti neškodljiv za zdrave ploče, ako se radi art s prekidima.

Dizajn noktiju sa folijom

Dizajn sa zlatnim akcentima

Odabirom za rad ovaj čudesan način, možete stvoriti zanimljive slike bi smjele ideje. Dizajn može doći s različitim uzorcima. Stvaranje umjetničkog djela zahtijeva samo vaše mašte, a veliki izbor uzoraka će vam pomoći u tome. Фольгирование – popularna postupak u zadnje vrijeme. Dakle, u mrežu se može naći veliki broj primjera nail art. To može biti lunar uzorak ili fr, фантазийные crteža ili slike sjaj.

Zanimljivo je slika proizvedena s pomoću термофольги, na kojoj može biti otiskivanje, reljefne teksture. Popularni učinak razbijenog stakla, koji se može prevesti s folijom za noktiju dizajn. Često takva slika stvaraju s običnim lakom, ali nokti s folijom imaju sasvim drugačiji izgled i sjaj.

Video: kako napraviti manikuru s folijom kod kuće

Da biste naučili kako napraviti manikuru sami, postoje svi uvjeti. Folije za dizajn noktiju prodaja u online trgovinama možete naručiti od distributera «Avon». Nastavni primjeri videa i fotografija ima priliku pronaći na internetu. Može se koristiti za lijevanje na шеллаке, kao samostalni premaz, kao što su uzorci, nakit naljepnice od folije za nokte. Solidan uzorak češće stvaraju переводным materijalom, on je puno lakši za korištenje i bolje se nosi. Koristeći ga, stvaraju lijevanje s ogledalom ili metalni sjaj. Detaljne tehnike izvođenja dostupne su na video mreži.

Cast folija na gel-лаке

Kao ljepilo folija za nokte

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: