Načini za izgradnju kose

2394Treba puno vremena da bi отрастить duge vlastite kose. Tako da sada postoje umjetne načine za izgradnju duge kose, da bi brzo i drastično promijeniti svoju frizuru. Važna točka, dužina vlastite kose mora biti najmanje 10 cm. Postoje dva načina za izgradnju kose hladno i vruće. Pri hladnom postupku na upit termička učinak na kosu, a dok je prisutan.

Ivica kose ekstenzije One Touc

Za instant build vlasi su priključeni na kose uz pomoć posebnog ljepila selotejp-trakom. Ipak izgraditi kosa ne može uložiti puno truda i pomagala. Na selotejp-traka obložena poseban sastav koji je za kosu nije štetno i da je snimljen za korekciju pomoću posebne tekućine.

Vruće kose ekstenzije

Talijanski kose ekstenzije. Način talijanskog izgradnju capsulated kose se obavlja pomoću posebnog uređaja za zagrijavanje кератиновых kapsula. Prirodni pramenovi s osnova кератиновых kapsule pričvršćene na svoje vlastite kose. Keratin je potpuno sigurna, jer on je blizu sastavu ljudske kose. Prednosti ovog načina izgradnje u tome da kosu s кератиновой kapsula prolaze temeljitu obradu i posebna jako bojenje.

Ova tehnologija koristi капсульное kose ekstenzije. Za detalje pogledajte video:

Druge tehnologije za izgradnju kose:

Engleski metoda izgradnju čine pomoću organske smole i ljepila pištolj. Kapsule iz organske smole više fleksibilni, što omogućuje da se ne osjećaju nemir i ne заламывать kosu. To je najčešće nježna metoda vruće izgradnju kose. Možete ih nositi oko dva mjeseca. Kapsule iz organske smole se skidaju vrlo lako.

Tu je i još jedan vrući metoda izgradnju. Njegov princip je da расплавлении keratin u posebnoj peći, pri tome zadržati temperaturu, koja je prihvatljiva za izradu kapsula. U ovoj tehnologiji кератиновые kapsule mogu se formirati na dva načina, ovalna, kada скручивании silikonskim ožičenja, i stan, napravljen kliještima.

Načini za izgradnju kose
Korejski tehnologija izgradnju vrši uz pomoć mikro-prstenova RING STAR i posebne opreme za podizanje i učvršćivanje kose. Mikro prsten se ne snima ni kemijskim sredstvima i prilično bezopasan. U tom metodom koriste kosa u трессах i značajan.

Španjolski tehnologija RUEBER podrazumijeva produljivanje kose s ljepilom s tri komponente. Španjolski kapsule su vrlo male, što daje mogućnost da se lako češalj za kosu. Ljepilo prilikom primjene dobiva boju prirodne kose.

Kose ekstenzije тресса, predstavlja pleter korijena косичек po cijeloj glavi ili djelomično, na njih пришиваются трессы. Uvijek se može izgraditi vitica s pomoću prstena RING STAR. A izgradnja prijenosnih прядями, to mount трессов do vlastite kose uz pomoć posebne kopče.

Traku kose ekstenzije

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: