Dvostruka greda

Vrlo originalne frizuru za dugu kosu i kosu srednje dužine moderan ove sezone frizure dvostruka greda. Snopovi se može odložiti ispod i iznad, oni mogu biti bujnim ili guste, takva frizura u svim varijantama izgleda prekrasno.

Jednostavna i originalna frizura

Takav jedinstveni i нетривиальный način izvršiti čak i vrlo jednostavno. Treba samo napraviti dvije obične grede u odabranom mjestu i pričvrstite ih na bilo koji prikladan način za vas, kao i vaš modni frizura biti spremna.

Dvostruki grede treba učiniti namjerno небрежными. To je demokratska frizura, a ne uredan polaganje. Dva snopa, koji se nalaze na stražnjem dijelu glave prilično nisko mogu ići ženama bilo koje dobi. Dok je visoki, slično kao i na uši белочки, grede su isključivo mladih frizuru.

Nezaboravan i svijetle slike može stvoriti takva frizura u kombinaciji s izražajan make-up. Mogućnosti ove frizure ovisi o dužini i strukturi vaše kose, kao i njihove boje.

Svakodnevna i svečana frizura

Prilično jednostavan dual snop je sjajna svakodnevnom frizuru koju možete napraviti sami u šetnju, zanat ili posao. A ako dopuniti ovu frizuru sve remek-djela suvremenih modnih dizajnera, takva frizura može proizvesti senzaciju na svakom svečanom događaju. Napravite rođendansku sliku, možete također i kroz originalne boje kose, kao i zbog njihove dekoracije štrasom ili šljokicama.

Ako ste pokažite svoju maštu možete pretvoriti svoje pakete u vrlo moderan i originalnu frizuru, koja je u nekim slučajevima će izgledati čak i nekoliko эпатажно. I što je najvažnije, da svaka djevojka može stvoriti svoj jedinstveni verzija frizure i otići s njim kamo god joj padne na pamet.

Dvostruka greda

Dovoljno prostora za maštu

Tko će zaustaviti svoj izbor na dvokrevetnoj zraci s uske закрученными ušima, koje izgledaju više kao рожки, a netko želi napraviti grede na kovrčavu kosu, ostavljajući neki dio kose olabavljeni. To će izgledati vrlo ženstveno.

Također možete drugačije postaviti pramenova na glavi: na stražnjem dijelu glave, gotovo na čelu ili sa strane. Mogu se pokupiti u grozdovima sve dlake, a samo njihov dio. Obično je posljednji izbor izvršen na dugu kosu.

Eksperiment i oslobodite svoju maštu, i vi ćete biti u mogućnosti stvoriti upravo tu frizuru koja vam se najviše će morati da se suoči i na duši.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: