Domaća pasta za zube od ljekovitog bilja

Domaća pasta za zube od ljekovitog bilja

Domaća pasta za zube od bilja ne samo da će biti efikasan, ali i ukusna. Ova pasta se ne može samo očistiti svoje zube i šupljine šupljine, ali i savršeno će utjecati na sustav probave. Tijesto od bilja može poboljšati vaše desni i zube, učinkovito će se boriti зубным dozom i štetnim mikroorganizmima, a nakon nje će ostati ugodan okus voća.

Ako želite, neki sastojci u takvoj tjestenini vi ćete biti u mogućnosti zamijeniti kako bi odgovarao ovaj recept svojim potrebama. Pripremite kod kuće pastu za zube na bazi ljekovitog bilja, i možete uživati u njoj osvježavajuće-ugodan okus.

Domaća pasta za zube od ljekovitog bilja

Kako pripremiti domaću pastu za zube, vam je potrebno:

•Kaolin u prahu – 1,75 šolje

•Pijenje soda – 1 čaša

•Prah smole smirna – 1 žličica

•Suha konj kiseljak – 1 žličica

•Lišće maline – 1 čaša

•Suha nana – 2 žlice

•Kadulja – prstohvat

•Eterično ulje paprene metvice – 3 kapi

•Eterično ulje kadulje – 3 kapi

Domaća pasta za zube od ljekovitog bilja

1.Pomiješajte piće napici s каолином u ambalaži. Dodajte u nju prah smirnu, kao i konj kiseljak. Sve promiješati.

2.Samljeti Na mlin za kavu перечную metvica, listovi maline i kadulja i dodajte ih u posudu.

3.Ulja dodajte po jedne kapi, pažljivo miješajući.

4.Posudu pokrijte ručnikom kako bi svjež zrak u nju pada. U ovom obliku smjesu treba ostaviti na noć, nakon čega stavite ga u sterilnu posudu s poklopcem.

5.Sada je vaša početna pasta za zube od bilja je spreman za korištenje. Četkicu za zube обмакните u nju i četkanje zubi u roku od dva minuta. Nju treba koristiti isto kao i običnu pastu za zube i četka njoj zube ujutro i navečer.

Sve potrebne sastojke možete kupiti u ljekarni ili u supermarketu. Eterična ulja možete mijenjati prema vlastitom nahođenju. Umjesto eteričnog ulja paprene koristiti bilo koji drugi s мятной grupe. To isto se odnosi i bilja.

Možete, na primjer, zamijeniti metvica komorač ili melissa. Ako oštar minty okus vam se ne sviđa, promijenite eterično ulje paprene metvice eteričnim uljem wintergreen.

Također metvica može povećati osjetljivost vaše usne šupljine. Mogu od nje početi boljeti rane od афтозного стоматита, kao i drugih bolesti usne šupljine.

Konj kiseljak će poboljšati probavni sustav i drugih organa. Međutim, za ljude koji pate od bolesti probavnog trakta ili epilepsijom, njegova dozu treba smanjiti ili uopće ga ne koristiti.

Ne treba ovom zube čisti zub, vrlo dugo, jer to može pokvariti svoju zubnu caklinu. Od vas će biti dovoljno ponoviti ovaj postupak dva puta dnevno u trajanju od dva minuta.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: