Dizajn noktiju fr

Dizajn noktiju fr smatra se da su u ovom trenutku najpopularniji. Френчем naziva manikura, koji nam je došao iz Francuske. On predstavlja izravan bijeli rub nokta, koji je u obliku osmijeha. No, s vremenom su se pojavile i druge vrste френча. Kao što su:

1. Fr cvjetni ( kada rub nokta ne bijele, a druge boje)

2. Fr, fan-fr — rub nokta украшается od različitih materijala, šljokice, dijamanata i tako dalje

3. Jedinstveni fr – rub nokta izrađen u neobičan oblik – oblik «V», trokutasti, travu, oblik i drugo.

Sve gore navedene vrste френча imaju zajednički parametar: nokat u potpunosti ne bojati. Glavni zonu, prema kojoj se primjenjuje napore, izvodeći dizajn noktiju fr – to je podizati rubu.

Oblik noktiju dizajn ove vrste različitim opcijama. Postoje 2 uobičajenih načina:

1) Nokti se pojačava pod lak i tek nakon toga čisti rub obrađuju i prekriven lakom sa šljokicama.

2) Dizajn noktiju fr na noktima čine odmah, rubova noktiju pokrivaju акрилом ili вклинивают od obojenog akrila.

Konvencionalni dizajn noktiju fr krasi je nokat, rub nokta je obojena bijelom bojom. U posebnim opcijama ga krase nekog materijala, na primjer акрилом. Može biti da je on formira pod lakom, a tek onda na njega se nanosi lak, koji je posebno dizajniran za ovu vrstu noktiju. Pojedine vrste френча otkrila express-fr, kada produljivanje noktiju se vrši na fr-типсы. Specijalist маникюру клеит kao типсы na vrhu nokta, koje imaju željeni oblik, uz rub glatka i bijela. Nakon типсы pokrivaju акрилом, lakova i sl.

Dizajn noktiju fr-millenium smatra popularan tip francuska manikura, kada rub nokta украшается mikroskopske prašine, lakom sa šljokicama, kristali i sl. Još pri stvaranju френча koristi akril sa šljokicama. Postoji i opcija, u procesu koji na jednostavan nokti daju šljokice na rub. S tim u vezi, treba imati u vidu da je mikroskopska prašina i šljokice moraju biti guste i malim, jer kroz njih rub nedodijeljeni gljiva će sjati.

Boja noktiju dizajn fr izgleda kao izlaganja nedodijeljeni ruba nokta, prijave za ovaj različite boje osim bijele. To se ostvaruje zahvaljujući specijaliziranim materijala, ili nanošenja laka. Možete napraviti neke kombinacije različitih boja. Iskusni stručnjaci čak mogu nacrtati na rubu nokta slike.

Dizajn noktiju fan-fr predstavlja neku vrstu francuska manikura, u procesu kojoj je linija osmijeha nije bitno mora biti ravno. Tijekom fan-френча rub nokta moguće korištenje različitih materijala: bisera, dijamanata, usklađeni dijelovi od akrila, folije, mica i još puno drugog. Tako reći drugim riječima, može utjecati na sve, na što dovoljno mašte. Možete napraviti različite kombinacije.

Neobičan dizajn noktiju fr

Neobičan za obavljanje dizajn noktiju fr objedinjuje u sebi sve ostale varijante i varijante френча. U nestandardnih френче su na različite načine igre materijala, oblika i boja. Što je najvažnije, što od френча dizajn noktiju fr – to je ono što je rub nokta drugačiji krevet s nokta. Svi ostali detalji ovise o kreativne ideje stručnjaka i željama kupca. Stoga se može napomenuti da je običaj fr – to je ogroman prostor za kreativne misli i prevodio ih u stvarnost.

Jednostavan dizajn noktiju fr

Jednostavan je francuska manikura predstavlja vrlo kratke nokte, kod kojih nokat ploča će ove bež ili blijedo-ružičaste nijanse, a rub nokta obojena bijelom bojom. Obično nokte sadrže pravokutnog oblika s malim закруглением, uglova подпиливаются na nešto meko stanje. Da bi ova vrsta tradicionalnog френча trajalo dovoljno dugo vremena, nakon završetka manikuru noktiju pokrivaju bezbojni lak. Uredan i diskretan francuska manikura se smatra da je glavni i sastavni dio izgleda poslovni вумен. Kao samog svečane vrste prošla rubova noktiju pokrivaju pomoću блесток ili rhinestones.

Kako isti sami kod kuće napraviti dizajn noktiju fr?

Standardni skup ove vrste manikuru, koji se može kupiti u različitim trgovinama koje prodaju kozmetiku, kao što su: lakovi, kao prirodnog nježno-biser ili ružičaste i bijele boje, i set naljepnica, da rubova noktiju su uredno obojana, ne заступая granica, u nekim комплектах prozirni lak i detaljne upute za provedbu francuska manikura.

Zahvaljujući наклейкам možete stvoriti željenu zonu za bojenje noktiju bijelom bojom. Ponekad naljepnice zamjenjuju trakom, ali je pri tome prirodni naljepnice doprinose povoljnije i pogodan oblik linije na rubu s okrugla je oblika. Kada obojeni bijelom bojom mogu da se ne brinem za neravnu inozemstvo. Kako bi lak nije bio deformacije, potrebno je ne uklonite naljepnicu do onoga vremena, dok se lak ne osuši.

Prilagoditi linije, ako se odjednom to je jako puno trebati, kroz fluid, koji je razvijen posebno za skidanje laka. Ona se nalazi u specijaliziranim olovke – je alat koji izgleda kao marker, može se kupiti u bilo kojem kozmetičkom trgovini. Naknadne faze френча je bojenje noktiju blijedo-ružičaste ili перламутровым lakom. Kako je to izgledalo više prirodno, rubova noktiju, previše boja laka.

Najjednostavniji način izvršiti dizajn noktiju francuski маникюром daje priliku iskoristiti specijalitet bijeli marker za ovu vrstu noktiju. S njim je bijele boje boje i površinu i unutrašnju stranu nokta. Ali dizajn noktiju, francuska manikura, ovaj plan će se držati u dobrom stanju ne više dana.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: