Dizajn noktiju 2017: modni slike na noktima

Naravno, velike promjene u dizajnu noktiju u 2017 primijetiti neće. Glavne modne trendove 2016 će ostati. Ali oni će se razvijati i usavršavati. Da, polako, ali sigurno modni svijet šetnje u nove dizajna noktiju. Danas razmislite koje od njih će biti na vrhuncu popularnosti u narednom godine.

Značajne promjene

Što je karakteristično za dizajn noktiju 2017. godine, tako da je odstupanje od francuskog i lunarne manikuru. Crteži na noktima postale su sve više umjerene, bez osnovni i modernih uzoraka. Sve češće čarobnjaka noktiju crtanje na noktima običnu ravnu ne previše tanke linije. Trendi postaje koristite sprej, što podrazumijeva korištenje velike ravne površine. Pri lijepom i pravilnom kombiniranju boja laka se može učiniti slatka i skromna, ali vrlo originalni manikura.

Format

Pokrivenost. Na duge nokte majstori vrlo često se primjenjuje mat premaz. Tako, na vrhuncu svoje popularnosti već prošao, ali on uporno drži svoje pozicije. I u 2017 posebnu recesije u želji клиенток to je mat premaz za nokte ne predviđa. Uostalom, sumaglica daje opću sliku elegancije, profinjenosti i elegancije.

Sezonalnost

Malo oslabio težnja odražava na noktima sezone. Naravno, da i zimi i ljeti, slike se razlikuju. U hladno vrijeme, osobito bliže novogodišnjim i božićnim praznicima, sve više zahtjeva za manikuru sa снежинками. Ali majstor sve više pokušavaju pronaći univerzalni obrasci za sve sezone. Iako već sada možemo predvidjeti da će s dolaskom topline tratinčice, ruže i ljiljane na noktima fashionistas cvatu bujnom cvatu. Stoga, u želji da, iskorijeniti sezonalnost u dizajnu noktiju 2017 tako jednostavno ne radi.

Uzorci

Jednostavnost i схематичность uzoraka sve više dobivaju na popularnosti. Ravne linije, geometrijski likovi, koji su dobro u skladu s prstenje na prstima, će vas moderan i elegantan u 2017. Poseban plus takvih crteža u tome, da oni idu i djevojke s kratkim noktima.

Još jedan popularni trend – mrlje. Zasićene, svijetle i šarene mrlje, koje će početi da se pojavljuju na noktima bliže do lipnja, podsjetit će nas o pristupu radostan, sjajna i topla ljeta.

Djevojke, kod kojih je nokat ploča će широковата, mogu hrabro «naručiti» slike trokuta. S takvim uzorkom djevojke ne samo vizualno удлинят svoje prste. S oslikanim trokuta u 2017 moja gospo još i zasigurno će супермодными.

Imajte na umu i još jedan modni trend iduće godine. Crteži na noktima morate jasno «opisati», priča njihova domaćica. Na primjer, ako putujete na more, onda možete uzeti bilješke slika raka. Dopušteno predstavljati boje zastave svoje zemlje ili zemlje koje ćete posjetiti. Uočena je tendencija identične brojkama, iako bi na 2-x prstima.

Osnovne boje

Dizajn noktiju 2017 iako ne vrlo mudra, ali однотонность nokte nije vrlo slavi u modnim krugovima. Nužno moraju biti prisutni linije sijeku. Što se tiče boja, onda se može reći da je klasična crvena boja odlazi. Zamijenio ga u modu ulaze nijanse (npr. crvena, koralja).

I crna boja sami već nije tako popularna, ali to ostaje kao dodatak na crteža, u kojima je potreban jak kontrast (na primjer, uz bijeli i sivi). U trendu i nježne lila i ljubičaste boje.

Također su slike na noktima sve češće počinju obavljati u stilu «nude» s malo «otvore» kontrastne boje.

Ukras

Rhinestones kao ukras za nokte svoje pozicije tvrdoglavo drže. Ali u 2017 više u modi će biti standardni okrugli dijamanata, a rhinestones drugih, više zanimljivih i neobičnih oblika. Na primjer, trokutaste.

Također čarobnjaka za manikuru koriste trake-naljepnice. Popularni su trakom zlatnožute boje.

Općenito dizajn noktiju 2017. godine može se opisati kao povremeni, jednostavan. Ali on je svijetle, nije jednostavan. Uostalom, on je sa vrhunac. On je zanimljiv, ali on ne viče. On je upravo takav kakav bi trebao biti idealan manikura, i kako ga predstavljaju moderne, elegantne cure.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: