Дегтярное sapun od akni – kako koristiti

Nažalost, svakim danom utjecaj štetnih čimbenika sve više pojačava, a problemi sa kožom javljaju ne samo kod tinejdžera mladih. Kožni osip – jedan od najčešćih problema koji se može riješiti na različite načine. Međutim, ne uvijek, čak i skupe procedure mogu dati željeni rezultat. Možete probati i jedno od jeftinih sredstava – дегтярное sapun. Učinak korištenja sapuna sličan skupe kozmetičke proizvode poznatih marki.

Дегтярное sapun ima nekoliko prednosti. Počnimo od toga da je njegovo antiseptičko djelovanje je dobro provjereno. Sredstvo za univerzalno za sve tipove kože, a posebno ga možete koristiti bez straha čak i kada osjetljivu kožu. U rješavanju problema akni sapun je pogodan i muškarcima i ženama.

Sastoji se дегтярное sapun od uobičajenog (90%) i breza katrana (10%). Zadnji ima anti-upalni i analgetik učinak, obnavlja kožu kožu. Дегтярное sapun možete kupiti u bilo kojoj ljekarni. Pored svih ljekovitih prednosti sapuna, treba napomenuti jedan nedostatak – neugodan miris. Međutim, i ona nestaje kada se primjenjuje na kožu.

Na omotu sapuna piše kako ga koristiti od akni. Međutim, treba slušati svoju intuiciju, pronaći individualni pristup u primjeni za bolji rezultat. Na primjer, ako koža je stalno upaljena, preporučuje se da koristite sapun dnevno ne manje od dva puta. Nakon tjedan dana će biti mnogo bolje.

Дегтярное sapun se mogu koristiti u različitim obliku, ovisno što je više prikladan za korištenje. Ako je za kožu sapun u бруске ne odgovara, možete probati дегтярное sapun u tekućem obliku. To nije ništa lošiji suhog sapuna.

Zapamtite da je ovo kozmetičko sredstvo ako previše česte uporabe može isušiti kožu. Tako умываюсь дегтярным sapunom, kako bi se izbjeglo zatezanje treba koristiti hidratantna sredstva. Tijekom korištenje sapuna treba odustati od scrubs, koje mogu ozlijediti kožu, da se suzdrže od stiskanje prištića, jer može biti ušao infekcija.

Željeni ishod liječenja дегтярным sapunom će, ako ga redovito koristiti najmanje dva tjedna.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: