Da više nije u modi u make-up?

Moda ne stoji, a to vrijedi i za make-up. Ono što je bilo moderno jučer, danas može napraviti svoj način sporna. Tako da mi danas govorimo o tome da više nije u modi u make-up i nego što je može zamijeniti.

Ruž za usne tamno smeđe boje

Žene, čija je mladost poklapa s početka stoljeća, teško će se bezbolno odustati tako moderno u to vrijeme ruža, čokolada i terakote nijanse. Međutim, da im se to ipak morati. Uostalom, ruž za usne kao cvijeća svoj stil čini agresivnija, a najviše će odgovarati za gotičkih filmova.

Kao alternativa ćete prihvatiti takve boje ruž za usne kao karamela ili kave s mlijekom. Također možete koristiti ruž aktuelnog danas sivo-smeđe nijanse pod nazivom тауп.

Kontura usana kontrastne boje

Danas ne mogu oprostiti usne, жирно обведенные olovkom, koji je za nekoliko nijansi tamnija od ruža za usne, čak i Памеле Anderson. Takav make-up izgleda vrlo vulgarno, a za povećanja usana može se koristiti i druge načine.

Ako ne možete učiniti bez olovke), a zatim podignite ga u ton na ton vašeg ruža za usne.

Sedef na očima i usnama

Nam je poznato, kao što voli i Jennifer Lopez nacreous sjenilo i ruž za usne. Međutim, mi ćemo uzeti s njega je primjer da se ne isplati. Перламутровая kozmetika istaknuti sve svoje bore, kao i završi s nabore na kapcima i usnama. Da, i izgledati takva kozmetika će biti kao u osamdesetim godinama prošlog stoljeća.

Naravno, više nego sedef, na vaše lice će izgledati kozmetika s микрочастицами koje uzrokuju sjaj.

Debeli sloj tonsko sredstva

Čak i ako imate kožne bolesti i zdravlje kože, to ne znači da vam je na primjer Katy Perry koristite tonski sredstva kao kit za svih nedostataka na koži. Debeli sloj tonsko sredstva samo fokusira pažnju na probleme s kojima se treba boriti sasvim drugim metodama.

U naše vrijeme postoji niz tonova sredstava s glatkom teksturom, na koži će izgledati prirodno. To ih i sada treba izabrati.

Brončanog lice

Preplanulo i zdravo lice – to nije jedno te isto. A evo гримироваться u stilu divljeg aboridžina, ovo je već previše.

Da bi koža stekla prirodni zlatni ton, možete nanijeti na jagodice mali broj brončane šećerom i pažljivo растушевать. Osim toga, ako ste otvoreni odjeća, a zatim nanesite sredstvo i na ključnu kost.

Previše blijeda u prahu

Naravno, sada je u modi aristokratski bljedilo, međutim, sve je dobro u umjerenim količinama. Bijela crno-bijeli ton, karakterističan za šminkanje gejše, za nas će biti prilično ravna i vrlo neprirodno.

Prirodne boje lica se može postići s pomoću prahu, u kojoj se nalaze zračenja čestica koordinate. Ona je ista i da će dati vašem licu reljef.

Siva smoky eyes

Takav make-up očiju Sarah Jessica Parker ne čini sebi otkad je završila snimanje serije «Seks i gradu». Međutim, ljubitelji ove serije čine sebi takav make-up do sada, ali uzalud. Uostalom, od tada je prošlo dvanaest godina i mnogo šminke već promijenilo.

Paradoksalno zvuči, ali sada, za make-up u stilu smoky eyes možete koristiti sjene bilo koje boje osim sive.

Olovka na donjem i gornjem stoljeću

Dovoljno je samo pogledati fotografiju kako ste bili sigurni da je olovka, ovjerene na donji i gornji kapak, čini da ste stariji, a vaš pogled – zlim i oštrim.

Najbolje sumirati samo na gornji kapak ili obraditi olovkom samo prostor između trepavice.

Iznad trepavica

Danas je u modi prirodnost, a očito je nadzemni ili наращенные trepavice su моветоном.

Riješite probleme svojih trepavica pomoću maskare s pravim učinkom.

Obrve kućicom

Danas, bez obzira na to kakvu debljine imate obrve, što je najvažnije, da izgledaju prirodno, bez dramatičnih kinks.

Napravite modni trenutno korekciju obrva.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: