Čokoladni oblozi

čokoladni obloziČokolada može biti koristan ne samo u lošem raspoloženju i tlakovima, ali i pri mršavljenju. Čokoladni oblozi se primjenjuju kod kuće mnogim ženama. Njegova popularnost ne zaostaje za drugim metodama za sagorijevanje celulita. Pakovanje čokolada djeluje na problematična područja i bori se s отечностью. Prirodni kofein, dio čokolade, potiče brzo sagorijevanje masti uz pridržavanje prehrane. Čokoladni oblozi kod kuće je odlična zamjena za tretmane u kozmetičke uredima s primjenom skupih maski. Svježi proizvod daje bolji rezultat, a njegove biološke učinke na tijelo jači od vanilije.

Čokoladni oblozi za mršavljenje smanjuje vidljive džepovi s celulitom zahvaljujući odvodnje učinak. Kakao ima niz prednosti. To je gorivo u gornji sloj kože, poboljšava cirkulaciju i ubrzava izlučivanje proizvoda raspada tkiva. Čokoladni oblozi kod kuće neće pomoći sijeva mršavljenja. To se koristi za davanje boravak tanka bedra i elastičnost. Kakao ima lako анальгезирующим učinkom, kada je u mišićima nakuplja mliječna kiselina.

Nego koristan čokoladni oblozi?

Za obavljanje čokoladni oblozi trebati širok ljekarna zavoj, prehrambena film i неметаллическая posuđe. Postupak se provodi u obliku tečajeva po 10 puta se održavaju svakodnevno. Za održavanje efekta na duže vrijeme postupka nakon intenzivnog tečaja smanjuju do dva puta tjedno. Za klasične zavrsena je potrebno kakao u prahu, mlijeko. pakovanje čokolade kod kućeProizvodi se miješaju do stanja pulpe. Zavoj se prožima ovim sastavom i наматывают na noge od gležnja do trbuha, u potpunosti pokriva bedra. Koža mora biti unaprijed помыта. Postupak se obavlja četrdeset minuta, a onda se zavoj разматываются i spoj opere pod tušem.

Ako nema dovoljno vremena kod kuće možete napraviti čokoladni oblozi u salonu. Koliko košta pakovanje čokolada, možete saznati u posebne wellness centrima. Čokoladni spa pakovanje različito od kuće. U dobrim salonima kupci čine postupci s ovog estetske čokoladom mase. Posjetiteljima se nudi usluga zatezanje kože u području grudi, ako postoje jaki strije nakon trudnoće.

Čokoladni oblozi: kontraindikacije za upotrebu tijekom trudnoće, kada se alergijske reakcije na kakao i ste preosjetljivi, u periodu laktacije, kada posjekotine, opekline i ссадинах. Čokolada djeluje na krvne žile, tako da se postupci ne može učiniti ljudima koji pate od hipertenzije i bolesti organa zdjelice.

Ostaviti svoja mišljenja u komentarima.

 

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: