Češalj Tangle Teezer

U zadnje vrijeme češalj Tangle Teezer – to je najpopularniji predmet za njegu kose. Svakako, proizvođači ovog češljevi obećanje da nas pomoću nje napraviti svoje kosa sjajna i lijepa, i bez završetaka. Međutim, koliko je to istina? Opravdava li taj češalj potrošio na nju novac? Neka nas razumjeti.

O расческе Tangle Teezer ćete moći čuti masu potpuno suprotno mišljenje. Jedan je ovaj češalj sviđa, što im je pomogao postići potrebnu učinak i pretvoriti češljanje u ugodno provođenje vremena. Drugi, naprotiv, smatraju da je to potpuno običan češalj, ne razlikuje se od svojih kolega. Naravno da tako i treba biti, doista, bilo materijali u industriji ljepote netko može ići, a nekome ne. Sve ovisi o zadacima koje smo pred njih postavili.

Prednosti za kosu Tangle Teezer

Jedna od glavnih prednosti ovog češljevi je njegova sposobnost da otkrije bilo kakve, čak i vrlo nestašan kosu. Ovaj češalj s lakoćom nosi s posebno tankim осветленными kosu, češalj običnim češljem vrlo teško. Tajna leži u tanke plastične зубцах, zahvaljujući kojima je češalj Tangle Teezer je sposoban da se nosi i sa suhim, pa čak i s mokrom kosom. Osim toga, ona se značajno smanjuje vrijeme koje se obično troši na proces češlja.

Još jedna tajna ovog češljevi, a odjaviti dužina joj zubi. Zbog toga ona ne može oštetiti njezine kose. Ona je općenito vrlo pažljivo brine za njegu kose i može biti korisna čak i za jako oštećene kose.

Također treba obratiti pažnju na dizajn ovog kosu. On podiže raspoloženje, jer je vrlo upečatljiv. Možete se odlučiti za sebe što je češalj klasične boje, tako i sa zabave printevima i fine dorade.

Češalj Tangle Teezer

Nedostaci za kosu Tangle Teezer

Bez sumnje, najvažniji nedostatak ovog češljevi je njegova najviša cijena koja je otprilike četrnaest dolara.

Još jedan problem je ogroman broj imitacije ovog češljevi, cijena, koje su često isti visoka.

Češalj Tangle Teezer

Razlikovati original od krivotvorenja možete na kvalitetu zuba. Obično imitacije oni nisu jednaki i imaju na dohvat shcherbina. Osim toga, vlasnička natpis na krivotvorenje nije jako duboko, da i sama plastika nije jako kvalitetan.

Češalj Tangle Teezer

Naši o расческе Tangle Teezer

Kao što je prethodno rečeno, mišljenja o ovom расческе prilično nejasne. Ako ih dobro analizirati, onda se može zaključiti da je posebno ova češalj sviđa djevojke s tanku kosu, jer ona je u redu da ih otkriva, pri tome sami kosa ne травмируя. Ističu također i dizajn za kosu i onda, da ga i češalj i suhu i mokru kosu.

Oni koji je bio nezadovoljan ovom češljem, ističu da je suprotno izjavama proizvođača o tome da nakon korištenja kosa ispasti neće, oni su još uvijek ispasti. Iako, u principu, to je prirodni proces, jer kosa se stalno ažuriraju.

Još jedan nedostatak naziva ono što je u osnovi ovaj češalj prodaje samo u internet-trgovini, gdje ga ne može ni osjetiti, ni definirati, ovaj proizvod je pred nama. Međutim, u zadnje vrijeme, kao češalj počeo prodavati i u običnim trgovinama, više od toga, cijena od «интернетной» gotovo ne razlikuje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: