Бульонки za nokte

Težnja žene da se u svemu jedinstvena došao do toga da žene koriste u izradi njezin stil najviše nezamislivo materijala. Banalna manikura već ne zadovoljava fashionistas – nedovoljno običnog laka ili čak гелевого. Lijepe nokta kamenčića, čipka ili perje, da istakne svoju individualnost. Бульонки za nokte – trend novost koja je privukla pažnju djevojaka i često se koristi kao kod kuće, tako i u prodajnim salonima.

Kako napraviti dizajn noktiju s бульонками

Kako napraviti dizajn noktiju s бульонками kod kuće

Manikura s pomoću бульонок zove икорным, jer oni podsjećaju rasute jaja. Skovao je takav pogled na krajolik u Francuskoj. Kako bi manikura uz pomoć perla kuće, potrebno je prije svega da ih kupi. U specijaliziranim trgovinama vašeg grada ili u online trgovinama dostupan je širok izbor dekorativnih ukrasa. Također će vam trebati:

 • osnova;
 • boja lak;
 • дотсы ili štapić za manikuru;
 • mala мисочка;
 • lak sa efektom закрепителя ili ljepilo.

Ako kod kuće imate priliku raditi s шеллаком (ima sve potrebne alate i materijale), bolje je da daju prednost mu. Sadi бисеринки na toj osnovi, kad je priključeno na uv zrake će ostati puno bolje. Male kuglice neće maltretirati kosu i odjeću, tako da će trajati» oko tri tjedna. Običan isti manikura, čak i s ljepilom, duže tjedna ne traje.

Boji бульонки

Kako koristiti бульонки na noktima

Бульонки za manikuru – samo fine kuglice, napravljen od stakla. Oni mogu biti različitih boja i veličina. Mali крупинки više poput zrnca prašine ili lopte do četiri milimetara, nalik dijamanata. Njihov izbor je velik, a dizajn noktiju sa svakim od ovih vrsta će biti potpuno različite. Sretna raznolikost boja: od metala (srebro, zlato) do različitih nijansi crvene, plave, smeđe. Savršeno će izgledati бисеринки od gela ili akrila. Važna prednost ove ukras – ih možete koristiti i kod kuće.

Nanositi бульонки na noktima možete jedan po jedan песчинке, staviti u mali jedinstvena slika. Ostavljati nakit je brže moguće, na primjer, više raspršiti loptice za manikuru po cijeli tanjur, dok se lak ne sušena. U prvom slučaju, bolje je da ne koristite ljepilo, perle i tako sjedne na svoje mjesto. U drugom možete koristiti ljepilo za bolje lijepljenje. Važno: pazite da sastav je bio bezbojan i nakon sušenja, a nije dao žute boje, čak i ako obavljaju dizajn noktiju sa zlatom. Napomena: закрепитель na vrhu, može promijeniti izgled noktiju, ljepilo čini ga više uredan.

Moguće su različite varijacije korištenje zrna za manikuru. Čine dizajn crnih noktiju i u drugim bojama. Ništa komplicirano nema. Čak i strašan 3d dizajn noktiju uvijek možete provjeriti u razredu ili na fotografiju. Na kratke nokte bolje nanositi lopte manje, dugo možete ukrasiti i velikim. Povlačenje бульонок za nokte ne zahtijeva rada, ali će morati koristiti više tekućine nego što je potrebno i obično. Da biste to učinili:

 • Potopiti mali komad vate. Stavite na ногтевую tanjur.
 • Замотайте u krugu folije i pričekajte 10 minuta.
 • Obrišite lak s kuglicama.

Djevojka presvlake kožicu

Kako napraviti manikuru

Korak po korak uputstvo manikuru s закрепителем:

 1. Ruke moraju biti u potpunosti pripremljeni. Obrezanje kožicu, подпиливание i odmašćivanje treba provoditi bez iznimke za manicured vrste. U ovoj fazi je potrebno doći do željeni uzorak. Ili Ćete nanijeti lopte na sve ili jedan nokat, objavljivanje slika ili рассыплете ih neizvjesno. Razmislite kombinacija boja: spoj nekoliko vrsta бульонок izgleda spektakularno.
 2. Crtež osnove, njegova sušenja i glavni sloj laka. Brzo postavite lopte na pravim mjestima. Može izostaviti prst u мисочку s perlama.
 3. Štapićem uklonite nepotrebne i rasporedite ravnomjerno druge бульонки. Gurnite prst nakit, da su fiksne u mokri sloj laka.
 4. Pravilno nanesite završni sloj. To može biti lak sa efektom закрепителя, tako i гелевые, akril sredstva. Za posljednjih izbora potrebna ultraljubičasto žarulja.

Kako napraviti dizajn noktiju sa ljepilom

Opcija s ljepilom razlikuje se u nekoliko etapa:

 • Pripremljeni ranije nokte s высохшими slojeva osnove i boje laka obrađuju ljepilom. Pažljivo nanesite sredstvo na zemljište budućnost uzorak ili cijeli tanjur, ako planirate samo zaspati joj kugle.
 • Stopala stavite kuglice na ljepilo i pričekajte da se osuši. Ova faza se smatra završnu, nema više akcija ne treba.

Video: izvanredno dizajn noktiju шеллаком s бульонками

Foto noktiju dizajn

Foto noktiju dizajn s бульонками

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: