Brz i jednostavan make-up za svaki dan

A sada nastavite za šminku usana. Čuda make-up ne u bojama i tonovima, a vašem licu, odnosno u vašim očima. Uobičajena ili tekući ton osnova se koristi za toniranje lica.

Brz i jednostavan make-up za svaki dan

Svaka žena bez obzira na dob želi izgledati atraktivno, uzrokujući pri tome na sebe veliku količinu kozmetike i zaboravljajući o tome da je uvijek u modi biti prirodan, samo malo ističući njihove prednosti.

Predlažem da svoju pozornost jednostavan make-up za svaki dan, koji će Vašu prirodnu ljepotu.

U prvom redu treba primijeniti malo tonsko krema, koristeći pogodan upravo za Vas nijansu i ravnomjerno rasporediti ga na koži lica i vrata.

Zašto malo biti u prahu lice, fokusirajući se na T-zoni. Samo nemojte pretjerati s količinom, inače će tako svim barem omiljene «efekt maske».

Ne zaboravite sjene. Najbolje je da odaberete boju sjene na nekoliko tonova tamnija od Vaše prahu. Istaknite ruba očiju, koje su bliže nos, svijetle boje, postupno zatamnjenje drugu stranu. Olovka za oči će nježno, za razliku od eyeliner, istaknuti Vaše oči i učiniti ih živim, ali ne možete ga koristiti.

I na kraju ćemo posjetiti malo ruž ili sjaj za usne. Eto, i Vaš mali transformacija završi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: