Borba s gubitkom trepavica

Gubitak trepavica – prirodan proces potreban za njihovo ažuriranje. Normalno po danu izgubiti od dva do pet ресничек. To se uglavnom događa diskretno i o tome malo tko će opstati. Međutim, ako ispasti trepavice počinju intenzivno, izgled djevojke mogu jako patiti i onda se postavlja prirodno pitanje: što učiniti?

Uzroci gubitka

Trepavice mogu ispasti iz različitih razloga. Međutim, najčešći uzrok je uporaba nekvalitetne kozmetike. Naravno, nisu sve žene, pogotovo u današnje teško vrijeme mogu priuštiti skupe branded kozmetiku, čija je kvaliteta zajamčena. Zašto mnoge žene kupuju jeftin kozmetike, u sklopu kojeg će se nalaziti štetnih tvari, koje negativno djeluju na vaše trepavice.

Drugi najčešći razlog zbog kojeg se vaše trepavice će ispasti, može postati postupak ekstenzije trepavica.

Pri ovom postupku se mogu primijeniti i nekvalitetan sredstva, ali i trepavice mogu početi da pada zbog njihovog tereta.

Također razlozi utoka trepavica može biti:

•Nepravilna prehrana. Kako bi vaš organizam dobio sve potrebne tvari, da je vaša dijeta treba biti uravnotežen.

•Ne pridržavanje higijene. Obavezno operite šminku prije spavanja.

•Sezonski nedostatak vitamina.

•Demodectic šuga, pozvani подкожным патогенным клещом.

•Hipotireoza, koji je posljedica smanjene funkcije štitnjače.

•Bolesti oka, kao što su ječam, konjunktivitis i blefaritis.

•Neurološki pritisak i stres.

Ako ste primjetili. Da vaše trepavice počeo intenzivno pada, odmah odustanite od bilo koje šminke. Ako nakon toga vaše trepavice su počeli da se oporavi, da treba svoju kozmetiku zamijeniti. Ako to ne pomogne, treba se obratiti liječniku kako bi se utvrdilo uzrok.

Prevencija i liječenje

Ako ste bili u mogućnosti da utvrdi razlog za koje su vaše trepavice ispasti, treba odmah započeti njihovo liječenje. Ozbiljan tretman lijekovima potreban vam je samo u tome slučaju, ako imate dijagnosticirana ozbiljna bolest. U tom slučaju terapije za vas će odrediti liječnik.

U svakom slučaju, od vas će biti korisne vježbe za obloge na temelju preparata od ljekovitog bilja, kao što su kamilica, василек ili очанка. Za to vam treba navlažiti u toplini juhu vatu i voditi ga na petnaest minuta prije stoljeća. Ovaj postupak je za mjesec dana mogao usporiti gubitak trepavica i ojačati ih.

Također i za jačanje trepavica i za njihov zdrav sjaj možete koristiti prirodna ulja, kao što su персиковое, mora krkavine, пихтовое i bademovo.

Bris, koji potopiti u malo подогретом ulju, trebat će priložiti stoljeća na deset minuta. Činite to vrlo pažljivo, tako da ulje ne pogledate u oči.

Vrlo je korisno će koristiti poseban balzam, koji možete pripremiti kod kuće. On će ispuniti vaše trepavice sila i da će olakšati njihov rast. Kuhati je lijek, trebate u jednakim omjerima miješaju ricinusovo i репейное ulje, kao i sok aloe vera i vitamin E. Ovaj alat treba svaku večer nanesite na trepavice pomoću kićankama.

Kako bi poboljšalo cirkulaciju očiju i smanjuje broj выпадаемых trepavica, može se napraviti posebna masaža. To treba učiniti u kružnim pokretima na gornji i donji stoljeća tri-četiri minute.

A da biste spriječili taj problem, trebate voditi ispravan način života i pravilno se hraniti. Uključite u svoju prehranu namirnice, koje sadrže korisne minerale i vitamine b grupe i Su. Oni se nalaze, primjerice, u jajima, ribi, mliječnim proizvodima, ulje i griz.

Također vam treba u potpunosti da se opustite i zaštitite svoje oči. Koristite kvalitetne kozmetike za oči, a ljeti nosite sunčane naočale kako bi zaštitili svoje oči od štetnih uv zraka.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: